Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestane zakładać tematy o modelach aż do momentu związku z jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

aż nie będą oczekiwać modeli i wezmą wreszcie normalnego faceta o ciepłym sercu.

Gość gościowa bb
a ile masz lat? opisz sie

Gość gość
Znajdzmy autorowi dziewczynę kochane!

Gość gość
jestem wysokim szatynem, szczupły 82kg o dobrym sercu

Gość gość
Właśnie, powiedz coś więcej o sobie bo ciągle piszesz o innych ;)

Gość gość
A co lubisz robić, masz jakąś pasję, zainteresowania? Ulubioną muzykę tudzież filmy? :)

Gość gość
26 lat

Gość gość
W jakim wieku poszukujesz kobiety? Jakie masz wobec niej oczekiwania?

Gość gość
orgia i gangbangi wiek kazdy

Gość gość
interesuję się sportem, muzyką, podróżami, astronomią, motoryzacją, trochę tez medycyną Uwielbiam rock, pop, dance można powiedzieć, że nie mam ulubionego zespołu ani typ muzyki

Gość gość
gość dziś proszę się nie podszywać to nie moje wypowiedzi bo zaraz mi wystraszysz interesujące dziewczyny. Uwaga do kobiet debilne wypowiedzi nie należą do mnie ale sami wiecie jaka jest kafetaria

Gość gość
gość dziś wiek od 19 do 26 musi być romantyczna, lubić podróze, sympatyczna, miła, wyrozumiały, wspierająca, uczuciowa, urocza a z wyglądu może być szczupła, lekko grubsza z +10kg nadwagi b

Gość gość
No to moim zdaniem jesteś fajnym facetem. Zainteresowania są? Są :) I co tak marudzisz z tym wyglądem? Szczupły i wysoki jesteś, nie masz na co narzekać. W dodatku młody jeszcze jesteś. Więcej wiary w siebie chłopie i z pewnością znajdziesz fajną dziewczynę !

Gość gość
Będziemy odświeżyć ten temat, może jakaś się znajdzie? Tylko powiem Ci szczerze... Na tym forum to ty się trochę natrollowałeś i wszyscy patrzą na Ciebie przez pryzmat tych twoich wątków.

Gość gość
gość dziś i co z tego moge bóg wie co jeszcze robić nawet serenade śpiewac pod domem i tak będa chciały bóg wie kogo ja z nikąd nie biore tych teorii bo jest sprawdzone w praktyce

Gość gość
Ale w jakiej praktyce? Kobiety mają różnych partnerów - niskich, wysokich, brzydkich, ładnych, grubych, chudych, starych, młodych. One nawet mogą mówić, że chcą przystojnego, ale i tak zadecyduje to kto zdobędzie je swoją charyzmą, sposobem bycia... Uparłeś się żeby widzieć świat jednokolorowo chociaż ludzie ciągle próbują Ci udowodnić, że jest inaczej i tylko nieliczni tak go widzą. Przyznaj się do tego sam przed sobą, proszę.

Gość gość
Albo Ci naspamuję! :P

Gość gość
widze ale to rzadko zazwyczaj chcą przystojnych

Gość gość
A co w tym dziwnego?

Gość gość
Wklej swoje zdjęcie ocenimy czy się miescisz w standardach europejskich.

Gość gość
Wiesz co ja mam poważny defekt w urodzie który ktoś mi zafundowal a kiedyś bylo wszystko ze mną ok i tak nie marudze jak ty. Gdybyś był na moim miejscu już dawno byś się powiesił. Byłeś chociaż na jakiejś randce, skąd wiesz ze cie nie chcą? I nie wyjezdzaj mi z tymi tandetnymi tekstami bo znam wiele nieurodziwych osób które sa w związku i przeciwnie pięknych które sa samotne. Jesteś jaki jesteś i tak masz dobrze przestań być taki prozny. Male ludzie maja tragedie choroby kalectwa albo wypalona kwasem twarz slepota. Chcialbys się zamienić z kimś z nich? Pomysl o tych osobach i zastanow się czy nie wstyd ci tak pisać.