Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczerze i bez zaklamania. chce Wam sie zyc ?

Polecane posty

Gość gość

ile macie lat?

Gość gość
Słabo mi się chce ale mam pare rzeczy do zrobienia. Lat 23.

Gość gość
up

Gość gość
22, nie :(

Gość fryzyijski
jako energetyk przemysłowy ze wszystkimi uprawnieniami SEP i powyżej 1 kV , mam nawet Dozór do 20 kV oraz inne uprawnienia wiem doskonale , jak się wdrapać na słup energetyczny 15 kV lub na słup 110 kV i wiem doskonale , gdzie i w które miejsce się dotknąć aby mnie natychmiast 'spaliło' , sekunda i po sprawie , przyjedzie Prokurator, przyjadą energetycy , przyjadą karetki pogotowia i lekarz stwierdzi na miejscu zdarzenia , że zgon był natychmiast a ja nadal mam nadzieję i chcę , liczę na to , że będę pracował jako energetyk przemysłowy i automatyk , elektromechanik , póki co , jeszcze odrzucam myśl, że pójdę na słup 15 kV lub 110 kV ale biorę to pod uwagę , że mnie pracodawcy nie chcą zatrudnić z ogromnym doświadczeniem zawodowym , klęska , masakra , trzeba się zapakować do auta i szukać pracy w Niemczech za 10 Euro za godzinę pracy pracując w swoim zawodzie , w Polsce dla energetyka przemysłowego ze wszystkimi uprawnieniami SEP nie ma pracy , pojadę do Niemiec, do Danii , do Holandii , tam pokażę co potrafię a wieszać się nie będę !