Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bankierka84

podoba mi się mój klient

Polecane posty

Gość Bankierka84

Hej, potrzebuje rady. Podoba mi się klient banku w którym pracuję. Był jakiś czas temu u mnie w sprawie kredytu, rozmawialiśmy, przy okazji symulacji poruszali my inne tematy, śmiali my się, później pomogłam mu załatwić jedna kwestie, wysłałam mu informacje sms em on podziękował a ja zdobyłam się na zaproponowanie ze "w rewanżu on może zaprosić mnie na kawe" niestety nie odezwał się. To było rok temu. Teraz pojawił się znowu w banku (jeszcze przystojniejszy) znowu rozmawialiśmy miałam wrażenie ze on ze mną flirt uje ale tym razem byłam bardziej profesjonalna, zdawałam pytania, a on patrzył mi głęboko w oczy i opowiadał o sobie przy okazji pytając o mnie np. "Czy od naszego ostatniego spotkania przybyły mi jakieś dzieci", "zmiana stanu cywilnego" itp. Następnego dnia zadzwonił i powiedział ze z tego wrażenia wczorajszego spotkania zgubił kartkę która mu dałam. Ja nadal profesjonalnie. Po kilku dniach spotkaliśmy się w sklepie. Podszedł bo ja bym go pewnie nawet nie zauważyła, zagaił rozmowę, stwierdził że za dużo pracuje ,na co ja się pożegnała mówiąc do widzenia a on na to do zobaczenia! Myślicie że wypada napisać albo zadzwonić do niego i jeszcze raz spróbować zaprosić go na kawę? Czy poczekać może on zaprosi? Ale miał okazję ostatnio i tego nie zrobił :( strasznie mi się podoba!

Gość gość
Wyślij mu nagie zdjęci :) taki wabik

Gość gość
haha

Gość gość
Jesteś jakąś Ukrainka? Tak piszesz jakoś dziwnie.

Gość gość
Tez to zauwazylam z ta pisownia, ze jkos nie po polsku.

Gość Kobieta po trzydziestce
Weź go olej. To jakiś lowelas z bożej łaski. Po roku raptem sobie przypomniał? Przeciez mógł się odezwać rok temu wtedy gdy zaproponowałas kawę. Ty wtedy wyszlas z inicjatywa. On sie wypiąl. Może był wtedy z kimś związany a może po prostu jest żonaty i szuka okazji na boku. Zanim zaczniesz robić sobie nadzieje co do niego dobrze go sprawdź. Cos Ci powiem. mozesz wyciagnac z tego nauke mozesz zrobic jak uwazasz. Mam przyjaciółkę, jest mężatką . jej mąż z KAŻDĄ kobietą w wieku 18÷45 rozmawia tak jakby chciał ją zaciągnąć do wyra . Prawi komplementy cud miód i orzechy. ....ze mną tez próbował. I z innymi również. .wiem ze z kilkoma mu się udało. Potem wraca do żony jakby nigdy nic. Ona o wszystkim wie i przymyka oko na jego wybryki bo wie ze on i tak zawsze wróci jak kundel je/ba/ka do swojej pani która i tak mu wybaczy.

Gość gość
znowu ma interes to znowu słodzi. interesowny pan.

Gość gość
Nie wychodź po raz drugi przed szereg.

Gość gość
Jakaś niemota z wioskową podstawówką za całe wykształcenie ta autorka.Język jak oborowej a nie pracownicy banku.