Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się

Polecane posty

Gość gość

niedowartościowana i niedoceniana przez faceta z którym jestem prawie 5 lat

Gość gość
Ja również 🖐️ albo do tego przywyknę albo odejdę.

Gość gość
A czy wy jesteście jakimś dziećmi albo domowymi zwierzakami że trzeba cały czas poświęcać wam uwagę i się wami opiekować? A skoro czujesz się niedowartościowana i niedoceniana to radziłbym udać się do psychologa, bo brak wiary w siebie to problem psychiczny i facet tu nie pomoże.

Gość gość
spróbuj porozmawiać z facetem - przeciez po to też go masz, może on wcale nie zauwazac problemu, a jak pogadacie szczerze, może się coś zmieni? Problem może zacząć się, gdy poczucie własnej wartości uzależniasz od faceta czy męża. U mnie tak było, na szczęście dobra terapia i psycholog (http://www.czpgdynia.pl/), który pomógł mi uwierzyć w siebie okazały się pomocne

Gość gość
Po prostu z nim porozmawiaj i mu o tym powiedz. A jak to nic nie da to może pójdźcie na terapię dla par np do www.psychologdlaciebie.com w Szczecinie. Pomoże Wam to otwarcie porozmawiać o swoich potrzebach w związku

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on naprawdę czuje, co mysli, jak Wam sie ułozy w przyszłosci napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna i odpowie na każdą Twoją wątpliwość. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl