Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większosc samodzielnych babek, bizneswoman ma krotsze włosy, a długie..

Polecane posty

Gość gość

a długie maja głownie tzw dziunie, co to maja bogatego Pana i same nie pracują, tylko piłują paznkcie u kosmetyczek ciagle?

Gość gość
1.chodzi o wygodę ,baba twarda ma w d***e loczki,machnie szczotą i do roboty za szmalem,ta w domu chce się mezowi podobać bo on płaci,2.twarda baba nie jest romantyczna i ma twarde rysy i musi mieć meski fryz,romantyczka ma długie bo pasuja do rozmarzonych oczu

Gość gość
w sumie tak, ale ja nie chce byc baba twarda, a chce miec krotsze włosy

Nie zauważyłam. Ja przez większość życia miałam długie włosy, nawet bardzo długie. Ścięłam tylko na chwilę, jak miałam 25 lat i od tamtej poty znowu zapuszczam. Z doświadczenia wiem, że z krótszymi włosami jest więcej p********ia się niż z długimi do pasa. Długie się spina w koka i wchodzi, krótkie trzeba ułożyć, żeby nie wyglądać jak strach na wróble. A żadna kobieta pracująca w biznesie nie może sobie pozwolić na kiepski wygląd.

Gość gość
Krótkie czyli jakie? Do ramion?

Gość gość Delikatna
Aleś wymyśliła. Ja mam długie włosy i nie jestem utrzymanką faceta tylko sama zarabiam i to nieźle. Co ma piernik do wiatraka? NIC

Gość gość
nie zesraj się delikatna z emocji :-)

Gość gość
ja tego nie zauwazylam, ale jesli tak jest moze chodzi o praktycznosc. Ja mam dlugie wlosy i duzo wiecej czasu zajmuje ich suszenie ukladanie. Z krotkimi mozna zaoszczedzic czas.

Gość gość
jak ktoś ma fryz na chłopaka to przeczesze z pianką i już,ułozenie w koka gorsze

Gość gość
Piernik do wiatraka, ma bardzo dużo. Piernik jest z mąki, mąkę wyrabiało się między innymi przy pomocy młynów zasilanych energią wiatru. Krótka fryzura jest wygodniejsza. Dobrze przycięte włosy, regularnie przycinane, to wygoda. Kobiety, które pracują dużo, często przedkładają wygodę. Do tego dochodzą względy psychologiczne, pewne upodabnianie się do mężczyzn. Kobieta, która chce być kobiecą, najczęściej nosi dłuższe włosy. Dłuższe włosy zazwyczaj bardziej się mężczyznom podobają. Przyjęło się, że kobiecość to raczej długie włosy. Ale można sobie wyobrazić bardzo kobiecą panią z krótkimi włosami. To jest sprawa złożona.

Gość gość
ja jestem samodzielna, mam silny charakter i długie ciemne włosy od liceum, nie wyobrażam sobie krótkich. Kobieta powinna mieć długie włosy zwłaszcza twarda żeby ją odróżnić od faceta :D

Gość gość
Dlugie sa o wiele bardziej upierdliwe. Ale no dla mnie dlugie to minimum za lopatki. Mialam do pasa prawie, o wiele lepiej jak scielam. Ale łyso mi w szyje to troche chce zapuscic. I ladnie mi w kazdej fryzurze, nie mam jakiegos specyficznego ksztaltu twarzy Sam temat jest bzdurny

Gość gość
"kobiet powinna miec długie włosy" co to za stereotypy, po pierwsze jak jest piekna nie musi miec długich w krotkich tz bedzie lsnic

Gość gość
"kobiet powinna miec długie włosy" co to za stereotypy, po pierwsze jak jest piekna nie musi miec długich w krotkich tz bedzie lsnic Muszą nie muszą, ale kobiety lepiej wyglądają z długimi włosami. To nie stereotyp tylko prawda. Mało która dziewczyna z krotkimi włosami jest ładna. Taka prawda.

Gość gość
kobiety z krótkimi włosami to nie kobiety tylko LADYBOYE

Gość gość
kobieta nigdy nie będzie wyglądała dobrze z krótkimi włosami

Gość gość
te z krótkimi częściej sa wredne,taka luzna obserwacja,szczegolnie farbowane rude z wygolona czescia

Gość gość
jak widzę cokolwiek z krótkimi włosami to zawsze będzie to dla mnie facet

Gość gość Delikatna
11'54 komentarz rzeczywiście na poziomie :P

Gość gość
Taa, lepiej. Szczegolnie jak wszystkie maja proste, rowno przyciete jak uczennice z katolickiej szkoly. Albo druga wersja - długie, sztywne, popalone kudly trzymane na sile. X Mnóstwo kobiet ladnie wyglada w krotkich. Oczywiście nie koniecznie na chlopaka ścięte, ale różne boby itp sa fajne

Gość gość
To problematyka złożona dosyć.. 1. Wg mnie te kobiety ktore są choleryczkami powinny raczejmiec dlugie wlosy bo to zawsze łagodzi ich wizerunek. 2.Niestety nie kazdej kobiecie natura dała piękne włosy, co jej po 5 strakach na krzyż - to juz lepiej ściąć.. 3. Facet powinien też nosić włosy conajmniej do ramion póki jest młody i nie wyłysiał, niktorzy faceci maja ładniejsze włosy niz niejedna kobieta..eh

Gość gość
Temat założyła nieatrakcyjna kobieta której doskwiera brak zainteresowania ze strony mężczyzn. Brzydule są wredne!

Gość gość
tak bo zakola u facetów sa ładne :O

Gość gość
Haze, popieram Wyczuwam tez zazdrosc ze strony bab, którym włosy nie chca rosnąć :D:D

Gość gość
Albo nie stać ich na przedłużanie mimo tego "szmalu" :D

Gość gośćdlugiekudlymam
wszędzie widzicie zazdrość głupie suczki :-) każdy ocenia według siebie

Gość gość
No niby czemu długie i piękne włosy innych kobiet tak by was interesowały? :D:D

Gość gość
Fryzura bob albo taka do ramion do brzydactwo, jak mozna sie tak oszpecić

Gość gość
To zależy, nie każdej pasują krótkie włosy do mordy.

Gość gość
No po moim oszpeceniu wiecej komplementow zbieram niz mając dlugie. A sa caly czas i geste i zdrowe, bo na rak and roll oddaje wiec byle czego na peruke sie nie bierze ;) Coz, moze ladnemu we wszystkim ladnie :P