Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresjadhjvkfgbkdfyu

prosze o pomoc

Polecane posty

jestem w strasznej deprresji. czy jak znajde sie w szpitalu musze sie ubezpieczyc? nie mam sil pojechac sie ubezpieczyc, nawet pisac. prossze

Gość Romek_Tomek_Atomek
Nie co ty,w Polsce robią wszystko za "Bóg Zapłać" Jak nie masz siły to poco siedzisz na tak debilnym portalu?

ostatecznosc gdzie szukam pomocy. a powanie jej potrzebuje. chcialabym cos wiecej powiedziec. nie mam sil. przeprasszam.

juz nie wiem gdzie mam sie zwrocic o pomoc

Gość Romek_Tomek_Atomek
To się zastrzel.Niedorajdy życiowe niepotrafiące cieszyć się z tego że mają ręce i nogi i potrafią samodzielnie się podetrzeć mnie nie przytłaczają.

Gość gość
Jeśli pobyt w szpitalu będzie na NFZ to oczywiście ze musisz mieć ubezpieczenie . A ubezpieczenie otrzymasz jeżeli zarejestrujesz się w urzędzie pracy.

Oby cie krzywda nigdy nie spotkala jak mnie. dramat zyciowy. Zycze ci tego. Bo nie wiesz o czym piszesz. tez bylam szczesliwa.

Gość gość
tak trzeba zapisać się do Urzędu Pracy i tam otrzymasz ubezpieczenie zdrowia. Przyczyn depresji jest wiele a na początku warto sprawdzić co spożywasz , czy nie brakuję ci magnezu lub innych witamin. Najlepiej pomaga napój z goździkami , imbirem i sokiem cytryny.

ale musze isc sie ubezpieczyc?. cale cialoodmawia mi posluszenstwa. Jak moge pojsc bez wladzy nad soba? Prosze powiedz mi. Jestem w takim stanie ze chwile moment i cos sie stanie. NZie widze co pisze. bo mnie cholerne lzy zalewaja oczy./ nie chce tego czuc.

Gość gość
Wynajmij kogoś kto cię zaniesie do urzędu pracy :)

ale musze isc sie ubezpieczyc?. cale cialoodmawia mi posluszenstwa. Jak moge pojsc bez wladzy nad soba? Prosze powiedz mi. Jestem w takim stanie ze chwile moment i cos sie stanie. NZie widze co pisze. bo mnie cholerne lzy zalewaja oczy./ nie chce tego czuc.