Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zyc gdy na szczęscie jest juz za pozno

Polecane posty

Gość gość

jak zyc gdy na szczęscie jest juz za pozno

Gość gość
Czemu za późno?

Gość gość
masz depreche pieskow

Gość gość
Ja uważam,ze jeszcze nic straconego.Pomyśl.

Gość gość
za pozno ze wzgledu na wiek.nie udalo mi sie zalozyc rodziny, nie mam meza,dziecka. i jak tu byc szczesliwą? wim,ze duze prawdopodobienstwo ,ze zapadne na depresje.

Gość gość
Wiek nie jest przeszkodą w znalezieniu męża(podobno) a dziecko?Może jakaś adopcja

Gość gość
może.. ale ja mam już 56 lat

Gość gość
17:06 to oczywiscie podszyw.mam 40 lat,ale widze,ze nie mam juz szans na milosc. ciezko znalesc faceta w tym wieku.rownolatkowie bez przejsc szukaja mlodszych, bo chca miec jeszcze szanse na dziecko.

Gość gość
dziecko? taki stary dziad niech zapomni o dziecku hahahah mial czas na to do 35 pozniej to juz se moze trzepac dywan chwast pi/er.dolony

Gość gość
niestety nie jestem zbyt ładna i mam sporą nadwagę . i zmarszczki na sutkach

Gość gość
Wojewódzki ma 52 lata i ma szanse zostać ojcem, Polański spłodził dzieci mając z 60 lat, to samo Douglas. więc wszystko możliwe nadal jest.

Gość gość
gość dziś Wojewódzki ma 52 lata i ma szanse zostać ojcem, Polański spłodził dzieci mając z 60 lat, to samo Douglas. więc wszystko możliwe nadal jest. X ale to sa polanske wojewodzkie i inne s****wa, a kowalski czy ixiński moga sobie dywany trzepac ja nie wiem ..trzba naiwnym byc hahaha

Gość gość
Jak facet jest bogaty czy ma kasę, to sobie i wieku 40 stki spokojnie znajdzie chętna na bachora.

Gość gość
Moja znajoma mając 20 lat poznała faceta po 40-tce.Oczywiście majętny no bo jak inaczej.

Gość gość
ale ja jestem kobieta 40letnia wiec nie mam juz szans na dziecko. znam natomiast cale rzesze przecietnych Kowalskich ktorzy w wieku 40 lat zostali ojcami

Gość gość
Czesc ludzi spedzi zycie sama bez partnera i bez dzieci. To nic nowego. Ty wlasnie nalezysz do tej grupy.

Gość gość
niektóre kobiety po 40 stce są nadal płodne, badałaś się? ja na twoim miejscu bym jeszcze zadbała o siebie jak mogę, zaczeła ćwiczyć, ładnie się malować i spróbować szczęścia w świecie. faceta jeszcze możesz znaleźć, potoczyć się może różnie, działaj, nie trać nadziei

Gość gość
Mam 60lat i znalazłem chętną na rozpłód i jeszcze trzepie za mnie dywany tak że zdenerwowany/na odpuść bo zejdziesz a jesteś na to nie przygotowany/a

Gość gość
możesz też poznać faceta z dzieckiem, na ogól to są bardzo odpowiedzialni mężczyźni i wtedy masz i faceta i dziecko

Gość gość
ciezko poznac faceta z dzieckiem tzn takiego ktory to dziecko wychowuje.owszem jest cala masa rozwodnikow ale oni tylko musza placic alimenty na dziecko i na tym konczy sie ich rola.mi zwiazek z taim czlowiekiem nie odpowiada. wiadomo,ze kobieta i wieku 45 lat moze byc plodna,ale w tym wieku zadna rozsadna kobieta swiadomie nie zachodzi w ciaze,jedynie z przypadku.

Gość gość
właśnie nie mogę się pogodzić ze życie/przeznaczenie/przypadek zaklasyfikowało mnie do kategorii - kobieta samotna,bezdzietna. wiem,ze przez to nigdy nie będe szczesliwa,a predzej czy pozniej dopadnie mnie depresja....

Gość gość
jak zyc????

Gość gość
autorko nie biadol! Moja znajoma lat 44 jest w szczęsliwej ciąży!! Szukaj sensownego faceta i tyle.. Szanse masz jeszcze na dziecko!

Gość gość
Bzdury , nie każdy facet w tym wieku jest po przejściach.

Gość gość
znalezienie faceta ok.40 bez przejsc graniczy z cudem. zwlaszcza jak samemu ma sie 40 lat :-(

Gość gość
nigdy nie jest za późno aby być szczęśliwym ale jeżeli szczęście utożsamiasz z posiadaniem męża i dziecka - tak to może być "nieszczęście" gdy tego nie "posiadasz" pozdrawiam 🌻

Gość gość
po prostu nie umiem cieszyc sie z zycia bedac sama. znajomi pozakladali rodziny i zwyczajnie nie maja czasu na jakies spotkania czy wyjazdy. urlop,wekkendy spedzam samotnie, w tygodniu tylko praca i dom. i tal wyglada moje zycie. malo w nim radosci.a jesli nie ma radosci to ciezko mowic o byciu szczesliwym. malo ktory czlowiek jest stworzony do zycia w samotnosci.

Gość gość
nie chce mi sie wielu rzeczy robic tylko samej dla siebie :-(