Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja przyjaciółka znalazła pracę, boję się że teraz zaczną sie przytyki

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciółka nieraz dzwoniła i mówiła że nie ma planu na życie, a kasa jej sie powoli kończy. Kiedyś pytała mnie co ja na to gdyby mi ktoś wytknął że siedze z założonymi rękami ? Chodziło o to że jej ktoś tak powiedział i ją tym wyprowadził z równowagi. Odpowiedziałam jej tylko że pewnie wkurzałabym się. Dodam że wiele lat wcześniej ona sama lubiła się czepiać innej naszej koleżanki że po urodzeniu dziecka już rok siedzi w domu. Ja tamtej ani razu tego nie wytknęłam mimo że wtedy pracowałam i nie podobało mi sie że ona sie tamtej czepia tym bardziej że jak sama urodziła x lat później dziecko to sama siedziała 2,5 roku w domu. Niedawno ona znalazła pracę i boje sie że to tylko kwestia czasu jak mi wygarnie że ja nie pracuję.

Gość gość
Ja tylko zapytam-po co ci taka przyjaciolka? co masz z tej przyjazni?

Gość gość
Ale czego się boisz? Powiesz jej niech pilnuje swojego nosa i tyle.Dziwne, ze nazywasz ją przyjaciółką skoro boisz się przytyków z jej strony. Jakieś niejasne i mało przyjacielskie relacje macie.

Gość gość
A co ją to obchodzi? Ludzie, żyjcie po swojemu i dla siebie!

Gość gość
Zawsze znajdzie sie ktoś, kto Ci coś wygranie. Olej to.

Gość gość
tak właśnie wygląda przyjaźń po polsku! zaglądanie sobie do łóżek,garnków i portfeli - komentarze, przytyki, zawiść i jad ale nie zerwą znajomości - bo innego życia znają!

Gość gość
Urzekła mnie Twoja historia...

Gość gość
Hej moja koleżanką siedzi od 9mies na zwolnieniu na zwichniety palec i nogę.aż mnie skręca jak mówi ze ciągle ja boli a w nocy baluje gdzie się da.a ja się uzeram w robocie a taka siedzi. I co?tak zazdrość i jad.i zaraz doczeka Kuronia i drugi rok przesiedzi

Gość gość
przeczytaj proszę definicje przyjaźni w słowniku, bo to co was łączy przyjaźnią nazwać nie można....