Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopaknaopak

Czy opłaca mi się zdradzać? Doradźcie

Polecane posty

Gość chłopaknaopak

Mam dziewczynę, jesteśmy razem ok. osiem miesięcy. Ja nie jestem jakiś super przystojny, ona jest czyste 10/10, przynajmniej dla mnie. Problem w tym, że ona za bardzo nie chce się śpieszyć z "łóżkowymi sprawami", zresztą ostatnio zaczęła mnie trochę nudzić. Tylko całowanie, takie pierdoły. Ostatnio podbija do mnie inna dziewczyna, głównie pisze z nią na fejsie, ale to jest taka imprezowa laska. Wyraźnie mnie podrywa i nawet robi jakieś dwuznaczne sugestie. Gadaliśmy o tym, żeby się spotkać w przyszłym tyg i sądze, że to się może skończyć łóżkowo. Jak sądzicie, powinienem pójsć? Ona jest brzydsza od mojej dziewczyny, takie 6/10, ale sądzę, że mogę nie mieć za dużo okazji "sam na sam" z dziewczyną, skoro moja jest taka zimna ryba.

Gość chlopaknaopak
Na początku związku był ogień, gonienie króliczka itd, a teraz ona jest taka nudna, ostatnio na Walentynki przyniosła mi swoje upieczone ciasto - niby spoko, ale jak dla mnie to ona jest zbyt miła, nie chce mi się dla niej starać w ogóle, tylko się zmuszam.

Gość chłopaknaopak
Z drugiej strony ona jest taka ogarnięta życiowo i jest na serio śliczna.. Każdy facet się za nią ogląda. Oprócz tego jest wyrozumiała, nie czepia się o byle pierdołę. Wiem, ze drugiej takiej nie znajdę, każdy mi to też mówi i sam wiązę z nią bardziej poważne plany. Myślałem np. o tym, żeby zgodzić się tylko na jakieś lekkie pieszczoty, a nie na seks… Nie chce być nie wporządku wobec mojej dziewczyny, chciałbym z nią mieć stały zwiazek, a brakuje mi bliskości.

Gość gość
Faceci są p******i! Trafi się łatwa dziewczyna-źle, bo pewnie z każdym by poszła do łóżka. Trafi się porządna-jeszcze gorzej.

Gość gość
Jak można się kurwic , ,nie miec sumienia ?

Gość chlopaknaopak
Zaraz na mnie z pyskiem. A czy to jest normalne, żeby dziewczyna w wieku 21 lat nie chciała iść z facetem do łóżka? Jesteśmy praiwe rok razem, ja też mam swoje potrzeby. Powiedziałem jej, ze szanuję to i poczekam ile trzeba będzie, nie naciskam na nią, ani nic jej nie mówię. Chyba się nic nie stanie jak jakaś laska, która i tak liczy na szybki numerek trochę się ze mną poprzytula, może coś więcej, seks oralny. Nie chcę z nią uprawiać seksu, to już by było nie fair wobec mojej dziewczyny, ale ja też mam swoje potrzeby, a taka okazja z łatwą laską, która nie liczy na więcej i nie zrobi mi problemów może się nie zdarzyć.

Gość chłopaknaopak
Ja akurat znam tamta laskę, ona ma taki otwarty stosunek do seksu i wiem, że mi nie bedzie robić problemów potem, bo tez nie chce być w związku, tylko ma imprezowy styl życia. chyba lepsze to niż mam naciskać na dziewczynę, nie chcę zeby mnie rzuciła

Gość gość
Więc dla Ciebie zdrada, to tylko penetracja penisa w pochwie? Oral już nie? A Twoja dziewczyna pewnie wyczuwa, jakim dupkiem jesteś, dlatego tak się waha z seksem.

Gość gość
Oby Twoja dziewczyna się o tym dowiedziała i niech kopnie Cię w d**e.

Gość gość
Czytam i nie wierzę, że tacy debile stąpają po tej ziemi. Zostaw w spokoju swoją dziewczynę, bo szkoda fajnej dziewczyny na takiego kretyna.

Gość katikaa
Matko, ale super by było, gdyby Twoja dziewczyna jakimś cudem przeczytała, to co tu piszesz. Szkoda jej, sam twierdzisz, że jest piękna , miła, mądra... Ideał na żonę! Zmarnuje się dziewczyna przy Tobie.

Gość gość
Nie kochasz swojej ogarniętej życiowo ślicznotki, prawda ? Gdybyś kochał nie było by tematu...

Gość chłopaknaopak
Głupie jesteście, ja moją dziewczynę traktuję bardzo dobrze, nigdy nie naciskałem na nią, jestem czuły i dbam o nią, robię jej niespodzianki, nawet jak mi się nie chce, bo wiem, że tak wypada, kiedy ona mi coś daje i ona powinna czuć, że też o niej pamiętałem. Myślę o jej potrzebach, ona o moich nie

Gość chłopaknaopak
"Szkoda jej, sam twierdzisz, że jest piękna , miła, mądra... Ideał na żonę!" Ja o tym wiem i dlatego ją traktuję poważnie, nie tak jak tamte. Miałem dużo dziewczyn, a ona jest inna niż tamte, porządna i nie siedzi w domu, nie czeka na moją kasę, tylko robi studia i pracuje. Nie zdradziłbym jej w sensie seksu, wiem, że to nie w porządku

Gość chłopaknaopak
No moim zdaniem oral nie jest zdradą, bo ja jestem bierny, co innego seks

Gość katikaa
A myślałeś np.o tym, że chce zachować dziewictwo do ślubu? Dla Ciebie? Takich dziewczyn już nie ma. Masz przy sobie prawdziwy skarb. Ale zostaw ją, bo i tak jej nie kochasz. Nie robi się niespodzianek, bo "tak wypada", tylko "bo chcę sprawić komuś przyjemność", "bo cieszy mnie to, że ktoś się cieszy".

Gość gość
Chłopcze, myślenie o innych, umawianie się z innymi z zamiarem całowania, macania i seksu oralnego TO JUŻ JEST ZDRADA. Jesteś nią znudzony, bo nie potrzebujesz tego co ma do zaoferowania. Potrzebujesz jedynie ostrego rżnięcia, czyż nie tak ???

Gość katikaa
Oral nie jest zdradą bo jesteś bierny? Co za debilne rozumowanie! Z seksu oralnego to TY będziesz czerpał największą przyjemność. Zresztą... szkoda gadać. Tak naprawdę to Ty chyba jeszcze nie dorosłeś do seksu, do życia, nie wiem... brak słów.

Gość chłopaknaopak
Bo ja nie mam takiego charakteru jak ona i nie jestem typem faceta co lata po sklepach po niespodzianki, ale co mam zrobić kiedy ona mi da prezent i jeszcze ciasto upiecze? No to też jej sprawiam przyjemnosć jakąs, staram się dbać o nią, skoro dla niej to ważne

Gość gość
Czyli gdyby ona pozwoliła zrobić innemu sobie minetkę, to spoko? Bo przecież ona nic by nie robiła, tylko się delektowała chwilą.

Gość gość
Podpowiadam: nie dorósł do związku z kobietą.

Gość gość
Chłopaknaopak mam do Ciebie pytanie, czy wiesz czym jest miłość? Jeżeli dla Ciebie miłość to seks tzn. że jesteś jeszcze niedojrzałym człowiekiem, który nie powinien chodzić z dziewczynami. Musisz dorosnąć do roli prawdziwego mężczyzny, gdzie chuć nie ma nad nim władzy.

Gość gość
nie słuchaj tych pseudo cnotek, bierz życie pełnymi garściami.

Gość chłopaknaopak
Moim zdaniem to ona mi po prostu nie ufa i dlatego nie chce uprawiać seksu. A dla mnie to jest trudna sytuacja i cios w nasz związek, bo po roku prawie juz powinna chcieć się ze mną kochać. Tym bardziej, ze wiem, ze jej na mnie zalezy. Zresztą ona ma 21 lat, która normalna dziewczyna, do tego serio śliczna w tym wieku odmawia seksu?

Gość gość
Jeśli ty już po 8 miesiącach nad tym się zastanawiasz, to opłaca się zakończyć związek, bo nie nadajesz się do poważnych relacji.

Gość chłopaknaopak
Moim zdaniem to nie jest jakaś wielka zdrada… laska sama mnie podrywa, sama proponuje jakieś niezobowiązujące pieszczoty, jak się ograniczę do seksu oralnego to moim zdaniem nie ma w tym jakiejś mojej winy wielkiej. Inaczej gdyby moja dziewczyna chciała się ze mną kochać, a tak nie mam jak się wyładować, ja jestem starszy od niej i też mam swoje potrzeby, uprawialem już seks.

Gość katikaa
No i chyba ma rację, że ni nie ufa, nie?

Gość katikaa
Ci *

Gość gość
A jesteś jej pierwszym chłopakiem? Ile Ty masz lat? 16? Bo poważnie masz myslenie nastolatka. Tu nie chodzi o wiek i wygląd, tylko o psychikę, ona po prostu nie jest gotowa na seks, ja w tym wieku też tego jeszcze nie robiłam, bo właśnie NIE BYŁAM GOTOWA.

Gość gość
Błagam, niech to będzie prowokacja, ja nie wierzę, że po tym świecie chodzą takie nieczułe dupki bez mózgu ;///// Mam nadzieję, ze Twoja dziewczyna dowie się o tym i zasadzi Ci soczystego kopa w dupę!