Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopaknaopak

Czy opłaca mi się zdradzać? Doradźcie

Polecane posty

Gość katikaa
Pokazałam mojemu mężowi ten temat i się roześmiał. A potem spoważniał i zapytał "ej, ale to na serio?"

Gość gość
i potem się dziwicie dlaczego was zdradzamy, nie chcecie seksu ze swoim facetem to mówcie to wprost od samego początku. A po ślubie unikniecie mase problemów.

Gość chlopaknaopak
Nie ma powodu mi nie ufać, traktuję ją poważnie, jako swoją przyszła kobietę. Mam 24 lata. Nie jestem jej pierwszym chłopakiem, ale to jest jej pierwsza poważna relacja, bo ona jest muzykiem i nie miała za bardzo czasu na chłopaków, dużo ćwiczyła i nie miała wolnego czasu.

Gość gość
Chłoptaś ma kurzy móżdżek.

Gość gość
Traktujesz ją poważnie i chcesz ją zdradzić, sorry chłopcze, ale jedno wyklucza drugie.

Gość gość
To prowokacja i pisze to przedszkolak? Bo nie wierzę, że facet może być tak głupi. :-O żenada, dno i tyle.

Gość katikaa
Słuchaj, mam taką ostatnią radę. W odpowiedzi na pytanie z tytułu: Zdradź ją, potem jej o tym powiedz. Opłaci się. Ty będziesz zadowolony, a dziewczyna znajdzie sobie kogoś normalnego i też będzie szczęśliwa :).

Gość gość
Powiem tak. Nie szanujesz swojej dziewcyzny. Co to za związek 8 miesięczny?Żaden. Jak cie nudzi to poszukaj inną bo jesteś zwykłym chô/jem/ z mózgiem wielkości przeszła włoskiego :-D

Gość chłopaknaopak
na co taka dziewucha, która się nie r / u/ c/ h/ a??

Gość chlopaknaopak
Wszystkie takie święte, żadna z was nie miała pieszczot poza związkiem? A może jacyś faceci się wypowiedza raczej, bo widzę, że kobiety tu głównie pluja jadem.

Gość chlopaknaopak
Ten powyżej to podszyw, napisałem, że szanuje decyzję mojej dziewczyny.

dobra zrobisz tak zostaw swoja dziewczyne i przespij sie z tamta druga bo na dwa frotny nie dasz rady jestes za glupi tepy chuj z ciebie jak sie kogos chce z***bac to sie to robi a nie mówi sie o tym

Gość gość
Nie chcę się z nią rozstawać z tego powodu, ale brak seksu stanowi dla mnie problem.

Gość LOLOLOLOL
Jestem facetem ale jakbym Cię spotkał to dałbym Ci w pysk. Jeśli jesteś idiotą to zostaw tą wartościową dziewczynę i się szmać do woli...

Gość chlopaknaopak
To byłem ja wyżej, tylko pisze z telefonu i nie dodało mi nicka. Nie rzucę swojej dziewczyny, nie jestem idiotą.

Gość gość
PIESZCZOTY poza zwiazkiem? :-O Widocznie jej nie podniecasz , dlatego nie chce ci dać Dobra rada=Poszukaj innej kobiety tą zostaw, żeby znalazła kogoś godnego i mam nadzieję że wkrótce kopnie cie w dópsko.

Gość gość
Kobiety pluja jadem bo to kobiece forum pizzzzdusiu bez jaj :-P:-D

Gość lola run
Nie wierzę, dopiero co był tu inny wątek takiego wyrachowanego szmaciarza jak Ty. Tylko tamten zostawił dziewczynę i zorientował się, że lepszej nie znajdzie... Mentalnie to Ty chyba jesteś w gimnazjum, nie wiem jak dorosły facet może się kierować taką chorą "logiką". Zostaw dziewczynę, bo tylko jej czas marnujesz i krzywdzisz ją.

Gość gość
owszem, jesteś idiotą...

Gość gość
Nie miewamy "pieszczot" poza związkami, bo rozumiemy co to miłość i zaufanie.

Gość gość
gość dziś nie słuchaj tych pseudo cnotek, bierz życie pełnymi garściami. I co z tego będzie miał? Ciągłą pogoń za nową świeżynką, ciągły niedosyt i niespełnienie, uzależnienie od seksu, potem znudzenie a może obrzydzenie dla samego siebie pomijając temat chorób jakie podłapie od poszczególnych partnerek/ bakterii wirusów i grzybów i innego dziadostwa/. Gratuluję poglądów na życie pełnymi garściami.

Gość karuuusia
mam nadzieję, że ciągle będzie Ci odmawiać, bo jeszcze zarazi się jakimś syfem od takiego prostytutka jak ty

Gość gość
Spierttolił gimnazjalista.:-D Zamiast siedzieć i pierdziec zaproś swoją dziewczynę do kina idioto bez jaj :-Ok

jestes kretynem. majac ladna dziewczyne i mowisz ze upiekla ci ciasto ty chcesz do jakiejs puszczalskiej startowac i niszczyc swoj zwiazek glupi jestes. powal se jeszcze jakis czas haha jak sie dluzej czeka lepjej smakuje. a jak nie chcesz walic to rwij tą panne ale daj swojej dziewczyny numer telefonu nie zasluguje na ciebie buraku

Gość gość
To musi być prowokacja albo inaczej : od drugiej strony - pewnie ta "super laska" próbuje się dowartosciowac nie emocjonujcie sie za bardzo;);)

Gość gość
W ogole jak mozna miec takie myslenie, ze jak laska sie stara (bo kocha) to Ty też, SKORO TO DLA NIEJ WAŻNE jak zaznaczyles. Widać ze jej nie kochasz tylko Ci się wydaje.

Gość lola run
Gardzę takimi ludźmi jak Ty. Co przy swojej dziewczynie udajesz super chłopaka troskliwego i kochanego, a potem odprowadzasz ją do domu i wypisujesz świństwa do jakiejś napalonej lasuni? W ogóle masz strasznie przedmiotowy sposób pisania o kobietach "10/10", "6/10". Chcesz z nią być tylko dlatego, że koledzy ci zazdroszczą ładnej dziewczyny? Nic do niej nie czujesz? Jak jej nie kochasz i wolisz się zabawiać to zostaw ją, bo widać dziewczyna jest dojrzalsza od ciebie i zasługuje żeby zbudować normalny związek z odwzajemnionym uczuciem. Ona dba o Ciebie, a ty planujesz sobie seks oralny bo "to nie jest zdrada"? Nie znoszę takich zakłamanych palantów jak ty.

Gość lola run
20:09 Nie wiem czy prowokacja, ale był tu ostatnio facet z podobnym tokiem rozumowania, wiec nic mnie już nie zdziwi… A to wcale nie jest takie nieprawdopodobne, sama miałam faceta, dla którego się starałam, a on nawet nie raczył mi dac prezentu na urodziny, ba nawet się ze mną nie spotkał... Tylko na szczęście ja się zorientowałam, ze jest niedojrzałym idiotą i kopnęłam go w tyłek.

Gość gość
pokaz fote jej albo provo