Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzesące sie ręce a prezentacja

Polecane posty

Gość gość

w pracy? jak dac rade???? mam pewien rodzaj fobii spolecznej,ktor polega na silnym trzesieniu rak np podczas jedzenia w obcym towarzystwie,albo w grupie osob na ktorych bardZo mi zalezy, podczas wystepow publicznych. nowy kierownik wymyslil,ze co jakis czas ktos z pracownikow musi przedstawic dla pozostalych prezentacje przy uzyciu tablicy i komputera. na razie mnie to ominelo,ale kiedys na pewno na mnie wypadnie. nie wiem co robic,nie wyobrazam sobie tego. ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Turkuć
Trzymaj w rekach deskę do notowania to nikt nic nie zauważy.

Gość gość
trzeba siedzac przy komputerze pokazywac w aplikacji pewne rzeczy czyli trzeba sprawnie sie poruszac, klikac gdzie trzeba,a jak sie rece trzesa to wiadomo,ze kursor lata i ciezko trafic w miejsce w ktore chhce sie kliknac. na duzym ekranie widac,co osoba robi w aplikacji.

Gość gość
gdzie pracujesz, że są takie wymagania?

Gość gość
nie bede tu zdradzala gdzie pracuje. takie sa wymysly naszego kierownika. mam tylko nadzieje, ze za jakis czas da nam spokoj i mnie to ominie. bo inaczej kiepsko to widze,bede musiala isc do psychiatry po jakies leki.

Gość gość
up

Gość gość
czy sa jakies leki ,ktore moze zapisac lekarz ogolny a pomagaja na to?

Gość gość
W aptece bez recepty kupisz różne ziołowe leki uspokajające. Wypróbuj wcześniej jak na Ciebie działają - mogą sprawić że będziesz śpiąca. Jeśli będziesz operować myszką to podeprzyj rękę przy łokciu czymś miękkim - nie będzie ci się tak dłoń trzęsła. powodzenia na prezentacji, dasz radę :)

Gość gość
ziolowe nie dzialaja ani troche bo juz przetestowalam. mam tylko nadzieje,ze ta prezentacja mnie ominie i nie zostane wybrana do jej przedstwiania

Gość gość
up