Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 30 lat i niestety ale

Polecane posty

Gość gość

faceci przestali się mną interesować... jeszcze ze 3 lata temu miałam ogromne powodzenie, teraz - zerowe. gdy na siebie patrzę, nie widzę wielkich zmian, ale najwyraźniej coś się dzieje :( gdy miałam ok. 23-25 lat miałam największe powodzenie, teraz zrobiłam się niewidzialna :( ani nie utyłam, ani się jakoś nie zmieniłam, a jednak.... :(

Gość gość
ja zawsze byłam nie widzialna więc zamknij ryja krowo i nie jęcz bo inni mają 100 razy gorzej od wielkiej księżniczki

Gość Szesliwy mąż z Lublina
Tak to jest jak się szuka księcia z bajki !! ;-)

Gość gość
Może Ci płodność spadła. A faceci to mają detektory płodności we łbach (zwłaszcza tych pomiędzy nogami), wyczuwają która samica kipi od estrogenów a która nie.

Gość gość
No witam wsrod starych panien! :) ogolnie o dzieciach to juz zapomnij kup sobie kota. :)

Gość gość
Rytualistka miłosna i Tarocistka Esma zaprasza serdecznie Rytualy intencjonalne, no na powodzenie u płci przeciwnje, przyciągnięcie drugiej połówki www.magiamilosnaochronna.simplesite.pl MAGICZNE RYTUAŁY

Gość niewidzialna_jjsjs
stara panna w dzisiejszych czasach to jest gdzies od 35-40 w gore, wyluzuj portki ;) dobrze być niewidzialnym, bo redukujesz do minimum oblesne docinki, propozycje, wpatrywanie sie - a co za tym idzie czesto stalking i zlamane zycie. kot ci zycia nie zlamie :) estrogeny malo której spadaja w wieku 30 lat :D

Gość gość
Tara panna zaczyna sie po 25 roku zycia...

Gość gość
zależy od ubioru, jak załozysz spodniczke i szpilke, rozpuscisz wlosy, to kazdy sie obejrzy niewazne czy masz 20 czy 40 lat

Gość gość
haha, jakim 25 rz. mysle ze jeszcze w l. 90, zwłaszcza na wioskach to tak mysleli, ale teraz. pi.zdzioszki staja na głowach, ucza sie do tego 25 rz., potem poszukiwania pracy, to dopiero po 25rz kobieta zaczyna w zasadzie dorosle zycie wiec jak mozna mowic ze stara panna. wiekszosc facetow teraz chajta sie miedzy 30-35 rz wiec nie sadze zeby kobiety musialy koniecznie wrzucac na siebie jarzmo małzenstwa. zreszta dzieki internetowi sk.urwienie ludzkosci sięgnelo zenitu, wiec takie mamy czasy ze porzadni ludzie maja problemy ze zwiazkami. nie widze tu ujmy tylko dlatego ze komus nie wyszlo ze zwiazkami.

Gość gość
jarzmo małżeństwa? kierat macierzyństwa? zalegalizowany gwałt? (czyli seks w małżeństwie) jakże wy durne jesteście baby! nic dziwnego, że wskaźnik rozrodczości mamy na poziomie 1,2 i niedługo po d. Polsce będzie hulał wiatr

Gość gość
raczej islamisci

Gość gość
dodam jeszcze ze moje problemy z niewidzialnoscia zaczely sie gdy odcieli mi wode i z tego powodu przestalam dbac o higiene.Myslicie ze to ma jakis zwiazek?

Gość gość
islamiści? nie. nikt im tu nie zapłaci zasiłku za friko. po pustych /byłych / miastach wiatr będzie przewalał suche liście. chyba że Chinole tu przyjadą ....

Gość gość
niewidzialna_jjsjs dziś stara panna w dzisiejszych czasach to jest gdzies od 35-40 w gore, wyluzuj portki oczko.gif dobrze być niewidzialnym, bo redukujesz do minimum oblesne docinki, propozycje, wpatrywanie sie - a co za tym idzie czesto stalking i zlamane zycie. kot ci zycia nie zlamie usmiech.gif estrogeny malo której spadaja w wieku 30 lat smiech.gif x Dokladnie kurwa !!!!!!Ja mam dosyc byc traktowana jak lala do ruchania,faceci mnie nie znaja,ale juz z gory zakladaja,ze jakas samiczka sie znalazla,ktora na pstrykniecie palcem nogi rozlozy,a jak nie to wielka obraza 😠 Dodam,ze nie ubieram sie prowokacyjnie i nie mam kurewskiej urody :O Poza tym niestety wiele osob jest tez zazdrosnych.Bede sie cieszyla,jak to sie w koncu skonczy.Nic przyjemnego.

Gość gość
a wywieziesz mi szambo? :)

Gość gość
dokładnie - kurfa! jak chcę smierdzieć - to śmierdzę ! jestem kobietą wyzwoloną! smierdź samcom!

Gość gość
Ehem..no ja nie smierdze,ale jak to poskutkuje,to moze sprobuje ;)

Gość gość
tu autorka tematu, mnie nigdy nie zaczepiali przesadnie jacyś prymitywni faceci, miałam powodzenie właśnie wśród fajnych i normalnych, więc jest mi ostatnio przykro, że już nie mam... fakt, pewnie gdybym się ubierała prowokacyjnie to może ktoś by się zainteresował, ale dziękuję bardzo za takie zainteresowanie. i nie jest tak, że nikt na mnie nie spojrzy, po prostu jeszcze parę lat temu miałam ogromne powodzenie, a teraz już nie mam :(

Gość gość
no niestety - ale biologia jest bezlitosna. co do zasady, kobieta po 30ce najlepsze lata swego ciala ma już za sobą. ale raczej grubo po 30ce.... poza tym 40 latek na atrakcyjną 30kę nadal się skusi.

Gość gość
up

Gość gość
a po co mieć po trzydziestce, jak można mieć przed trzydziestką?

Gość gość
Pamiętajcie, że spętania i czarna magia może być niebezpieczna, aby odzyskać chłopaka lepiej wybrać białą magię. Mnie udało się dzięki panu z http://magia-anielska.pl

Gość yxyx

Ja też mam 30 lat i czuję się staro, zmarszczki i cellulit mam od dawna, a faceci to nigdy się mną nie interesowali.. teraz jest tylko gorzej, bo ciągle praca-dom, brak czasu.