Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna matka zrezygnowana

dlaczego odmawia się samotnym matkom

Polecane posty

prawa do bycia szczęśliwymi,do ułożenia sobie życia z mężczyzną,dlaczego pisze się że wiążący się z takimi kobietami to frajerzy bo utrzymują cudze dzieci,dlaczego ludzie którzy mają takie podejscie są tacy bezduszni?

nie rozumiecie,że my chcemy być kochane i same pragniemy kochać,nie szukamy jeleni jak to nam wmawiacie,czy to ze mamy dzieci czyni nas ludzmi gorszego sortu?dlaczego tak materialnie podchodzicie do tego tematu?

Gość gość
A kto tam pisze? Kobiety? Pewnie zdesperowane i nieszczęśliwe mężatki co zazdroszczą wolności i samodzielności innej kobieci Faceci? Smarkacze lub starsi ale bez jaj.

tyle razy czytałam w necie takie komentarze że wręcz czuję się zaszczuta,mój mąż po 5 latach małżenstwa znalazł sobie inną kobietę mimo że starałam sie być dobrą żoną,zostawił mnie z 2 dzieci,świat mi sie zawalił

Gość gość
O juz jakas puszczalska sie odezwla hehe jakbys nie byla rozwiazla to bys nie byla samotna matka

Gość gość
są takie kobiety które szukają facetów którzy będą łożyć na ich dzieci oczywiście nie wszystkie osobiście nie widzę nic złego w kobiecie której w życiu nie wyszło rozstała się z mężem i próbuje ułożyć sobie życie na nowo nie skreślam takich najgorsze są panny z dzieckiem

o,już sie jeden odezwał gotowy wylewać pomyje,napisałam że to mąż zawalił,to Jemu odbiło,czy to znaczy że do końca życia mam być sama?boję się samotnych wieczorów i nocy,udaję silną ale jestem jak mała dziewczynka spragniona uczuć,tros

Gość gość
Panny z dzieckiem to dzis plaga bo sie puszczaja i to one psuja opinie.

Gość gość
Jak bierzesz na meza dwbila to twoj problem teraz wychowuj sama albo je oddaj komus i dopiero szukaj kogos

Gość gość
Autroko nie bądź zdziwiona tym, że wiekszośc mężczyzn woli być ojcem biologicznym dziecka, sojego dziecka, a nie tylko opiekunem prawnym.

Gość gość
Autorko! Pozytywnych odpowiedzi to raczej yu nie dostaniesz, bo tu sami frustraci siedza i zaraz wyleją na ciebie pomyje...

Gość gość
A kto im odmawia ? znajdz sobie takiego,ktory cie bedzie chcial i bez znaczenia jest co inni gadaja .

Gość gość
Autorko a pokaż mi bezdzietną kobietą która zwiąże się z facetem wychowującym dziecko? Ba... większość samotnych matek szuka faceta bez dziecka, bo same nie chcą wychowywać nie swojego dzieciaka. Dziecko przeszkadza na początkowym etapie znajomości i to nawet nie podlega dyskusji, ewentualny związek już na starcie układany jest pod dziecko.

"Autorko a pokaż mi bezdzietną kobietą która zwiąże się z facetem wychowującym dziecko? Ba... większość samotnych matek szuka faceta bez dziecka, bo same nie chcą wychowywać nie swojego dzieciaka. " 100/100 Krótko i na temat

Gość gość
Autorko jako mężczyzna zadam ci jedno wazne pytanie: czy byłabys gotowa urodzic jeszcze dwoje dzieci ?? Jak kazdy facet chce miec SWOJEGO potomka.

Gość gość
Niestety ale zanim się zaciąży to trzeba się upewnić czy ten facet to ten właściwy, a z tego co was znam drogie Panie to wy jesteście skłonne iść do łóżka z facetem bez zabezpieczenia już po 2-3 miesiącach znajomości, bo wasza chcica jest silniejsza niż rozsądek. Zdecydowana większość samotnych matek, zwłaszcza tych młodych to kobiety które urodziły w pierwszych 2 latach związku, często nawet znacznie wcześniej, więc to coś mówi o tych kobietach i wcale się nie dziwię że nikt normalny nie chce się nią zainteresować.

Gość gość
"Niestety ale zanim się zaciąży to trzeba się upewnić czy ten facet to ten właściwy,...." To czasami błedne myslenie. Nikt nie jest w stanie przewidziec ze po 5 latach udanego małżeństwa nagle partenrowi/partnerce cos odbije i odejdzie do innej/innego. Ma to sie nijak do puszczalstwa.

Kiedy gość wiąże się z samotną matką, wtedy nie jest ojcem, a jest płatnikiem, taka prawda...

Gość gość
Autorko gorzka prawda jest taka ze prędzej odpowiedniego kandydata znajdziesz wsrod rozwodnikó dzietnych.

Gość gość
Akurat w swojej wypowiedzi miałem na myśli kobiety które zaciążyły bez ślubu i przez własną głupotę, bo faktycznie nie można przewidzieć czy małżeństwo przetrwa. Ale to i tak nie zmienia faktu że dla osoby wolnej i bez zobowiązań fakt posiadania dziecka będzie odstraszający, bez różnicy czy będzie to facet, czy kobieta, bo wy też nie bardzo chcecie wychowywać obce dzieci i to jest naturalne. Dla kobiety dziecko zawsze będzie na pierwszym miejscu, a jak do tego dziecko jest tylko kobiety, a nie wspólne, to facet w ogóle nie będzie miał nic do powiedzenia w kwestii jego wychowania, bo kobieta zawsze stanie po stronie SWOJEGO dziecka i jak ktoś wyżej napisał, dziecko jest przeszkodą w budowaniu początkowej więzi, taka relacja pozbawiona jest spontaniczności, nieplanowanej intymności, itd... jest wielu samotnych facetów z dziećmi, też mają problemy ze znalezieniem partnerek.

Gość gość
Ale sęk w tym że one nie chcą facetów "drugiego sortu"... ja mam w pracy dwie znajome z dziećmi, jedna rozwódka z dwójką dzieci i druga 23-latka panna z 4 letnim dzieciakiem, obie szukają ustawionych kawalerów bez zobowiązań, żadna nie jest zainteresowana dzieciatym, ani rozwodnikiem, a jak kiedyś chciałem spiknąć tą młodszą z kolegą który ma dziecko, to mnie wyśmiała i stwierdziła że ona obcego bachora niańczyć nie będzie, takie dokładnie były jej słowa. Baby to straszne hipokrytki.

Gość gość
Ja jestem sama z dzieckiem. Spełniona z szczęśliwa. Zarabiam porządnie, mamy wszystko, a do facetów mam wstręt, jedyne co to się od nich odganiam. Jak dziecko pyta o tatę, staram się nie owijać w bawełnę jakim był dupkiem, aczkolwiek dawkuję informacje stosownie do wieku :-) mamy siebie, mamy kupę szczęścia, a facet... To byłoby piąte koło u wozu. Nie łamcie się mamusie :-)

Ale z drugiej mańki, Tusk podobno płakał na pogrzebie swojego ojczyma...

Gość gość
Współczuję waszym dzieciom, bo podobnie jak wy i one nie będą potrafiły stworzyć normalnego związku, córeczki zostaną wychowane na księżniczki lub prostytutki wykorzystujące facetów, a chłopcy na maminsynków wykorzystujących kobiety. Niestety ale kobieta nawet dziecka wychować porządnie nie potrafi i normalny człowiek wychowany wyłącznie przez matkę to bardzo rzadki przypadek.

Gość gość szarik
ale kazdemu mozna zrobic kyokushin i sprowadzic do porzadku...nawet etatowym zjebom...nad przepascia zmieniamy sie...uss

Traktujecie facetów jak bankomat. Jak frajerów do duszenia z kasy. Może dlatego tylko bici frajerzy wychowują nieswoje znajdy. Jak macie wydać na faceta złotówkę to prawie mdlejecie. No chyba, że traktujecie to jako inwestycje mającą się zwrócić w dużym chajsie. Zaprzeczanie temu to polemika z faktami i zaklinanie rzeczywistości. Wie to każdy facet. Tak jak i wie, że gdy głośno o tym mówi, to niestety ale nie zakisi.

Gość gość
sfrustrowany prawiczek jakiś znowu wylewa żale

Gość gość
Myślę, że ten wątek powinny przeczytać wszystkie kobiety. Takie są skutki ulegania egoistom, którzy chcą mieć seks bez zobowiązań na zawołanie. A później cierpicie Wy i Wasze dzieci. Nie byłam nigdy w takiej sytuacji i pewnie nie powinnam się wypowiadać, ale myślę, że świat jest tak duży, że zawsze znajdzie się ktoś kto pokocha matkę z dzieckiem, bo dziecko nie musi być przeszkodą, to pewnie też zależy jak było wychowywane.

Gość gość
Może dlatego, ze te matki juz miały swoją szanse w życiu, miały faceta i urodziły z nim dziecko. Nie powinny wobec tego odbierać szansy singielkom, bo to nie fair, ze jedna ma dwoch a inna żadnego. Chyba ze wezmą samotnego faceta z dzieckiem. I prawda jest ze kolejny facet bedzie tylko bankomatem.

Gość a to sie uśmiałam
buhaha nie powinny odbierać faceta singielkom bo to nie fair,a to sie uśmiałam,a jesli tak singielka jest brzydka czy dupowata a facet woli ładną,pewną siebie tyle że dzieciatą to co?moze ma ona go oddać tej brzydkiej z litości,w imię czego co?