Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kącik 40 plus

Polecane posty

Gość gość
Pogoda Lekkie zachmurzenie, słońce jakieś nieśmiałe Na polu znów chlodno U sąsiada, za płotem, jakby ktoś cieplej!

Gość gość
Witam fajnie zapowiadał się temat ale ucichł właśnie zacząłem pracę i mam czasem chwilę coś naskrobać

Gość gość
Może też ktoś tak ma

Gość magica
Dzień dobry:) Też piszę w wolnych chwilach. Na dworze pięknie, humor dopisuje. ..... czego chcieć więcej:)

Gość gośćtakitam
Dzień dobry, chociaż czy dobry. Dzień jak codzień w pracy, czyli to samo co wczoraj, tydzień temu, rok temu, itp. Aż się cofa.

Gość gość
A może trzeba cieszyć się z tego że wiosna idzie

Gość gośćtakitam
Dobrze chociaż że po tej nudnej i monotonnej pracy ma się do czego wrócić. Do swojego domku pełnego ciepła, miłości i spokoju. Jestem facetem z ponad 20-sto letnim stażem małżeńskim, i nadal najlepiej czuję się przy swojej drugiej połowie. Niektórzy nie mają takiego luksusu.

Gość magica
gośćtakitam Naprawdę nie ma niczego z czego potrafiłbyś się cieszyć ? Nie wierzę. Zawsze coś się znajdzie. Może po prostu masz gorszy dzień i wszystko widzisz w czarnych kolorach.

Gość gośćtakitam
Nie narzekam na swój domek bo przez te lata udało mi się zbudować wspaniałą rodzinę...... Wkurza mnie tylko ten codzienny dzień świstaka w pracy, czyli to samo w koło. Do tego już dziś od rana popśtykałem się z żoną, oczywiście poszło o teściową. Pewnie wieczorem będzie cisza w domu.

Gość gość
To zastanów się czy byś wolał budzić się rano i nie mieć gdzie iść albo codziennie wychodzic w poszukiwaniu pracy? Też jestem facetem i pewnie w zbliżonym do ciebie wieku

Gość magica
Tu już nie ma o co się kłócić tylko o teściową?:) Ona jest w pakiecie małżeńskim, nie przeskoczysz tego. Lepiej sie pogodzić.

Gość gośćtakitam
Moja małżonka przez tyle lat naszego małżeństwa nie potrafi zrozumieć że ja nie muszę kochać teściowej i nigdy tak się nie stanie. Mimo że staram się ją szanować ze względu na to że jest matką mojej żony. Zresztą teściowa też nie tryska uczuciem do mnie, więc jesteśmy kwita.

Gość magica
Czyli równowaga w przyrodzie jest. Na święta zrób zawieszenie broni i będzie ok:)

Gość gośćtakitam
To nie całkiem tak. Ja i moja teściowa doskonale wiemy co do siebie "czujemy" i co nas "łączy". Nawet dla kogoś kto stoi z boku wyglądamy jak idealny zięć i idealna teściowa, nawet składamy sobie życzenia z różnych okazji. Tyle że to z obu stron gra pozorów i moja żona o tym wie ale chciałaby żeby było inaczej i z tego powodu dochodzi do napięć......Moja teściowa jest z tych co lubią żalić się na swoich zięciów, tyle że ona niema na co, ja nie daję jej powodu do tego....Ja tym wszystkim zbytnio sie nie przejmuję. Żona przez parę dni nie będzie się odzywać, cisza w domu. Ale w końcu jej przejdzie.

Gość gość
Smof tu też przyszedłeś pisać jak lubisz facetów? Tak jak na innym temacie

Gość gośćtakitam
Smof to widać że jesteś pierworodny synuś swojej mamusi. Ciesz się że nie trafiłeś na jakąś super teściową.

Gość magica
gośćtakitam Jeśli żonę masz w porządku to jest to rekompensata za teściową:)

Gość gośćtakitam
Smof okej nie lubię się kłócić..... Ale o jakim podrywie piszesz, czyżbyś miał na mnie chrapkę ? Sory żartowałem.

Gość gość
magica , żonę mam super, nie zamieniłbym jej na żadną inną.

Gość gość
Uważaj bo smof w facetach gusytuje ten stary cap

Gość gość
A na ładną i mądrą blondynkę? Pomyśl

Gość gość
Nie jestem dla Ciebie Jestem madra i rozsądna A że ładna, to po mamie Gdybys mnie znal, zapomnialbys co to sen:-)

Gość gość
Pa skarby

Gość gość
Smof uwziąłeś sie na jednego gościa zachowując się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy. W końcu uwzięli się na ciebie. Nie zachowuj się jak pewien kurd**el w polsce, bo jak on zauważy że ktoś mu zagraża to mogą cię nad ranem odwiedzić pewne służby.

Gość magica
Oj, dajcie spokój. Tu można i pożartować i pośmiać się ale też i pomarudzic i poużalać się. To jak z pogodą, nie zawsze świeci słońce, czasem też pada deszcz. Ja dzisiaj włączam uśmiech:)

Gość gość
Smof już wiadomo dlaczego jesteś takim zrzędą . Może zasięgnij porady ornitologa, on powinien pomóc ci postawić ptaka........Zmieniając temat jak tak dalej w kraju będzie to przeniosą nam stolicę do Torunia. Nagle wszyscy znajomi twierdzą że głosowali na kogoś innego, ale ja pamiętam i będę im to przypominał.

Gość gość
Przyszła taka menda jak smof i zaczyna rozwlać temat, zakompleksiona miernota