Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze studia dzienne w wieku 23lat,waszym zdaniem za pozno?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 126 lat i w 2024 idę na studia!

Gość gość
Daj spokój ja mam 22 lata i siedzę na pierwszym roku bo rok czasu spędziłam w szpitalu a później na leczeniu. Z tego powodu, że jestem dwa lata w plecy mam rezygnować z całego życia? :D No kurcze... Też mnie koleżka ostatnio z 3 roku rozbawił mówiąc, ze on jest rok do tyłu bo był w technikum... W takim razie ja jestem nie wiem, gdzieś w kosmosie bo miesiąc leżałam jak warzywo i nie wiedziałam, że żyję. A potem uczyłam się na nowo wszystkiego. Mój chłopak zamierza iść na studia po 30 jak wybuduje dom. Co prawda na zaoczne ale chce się przebranżowić. Teraz nie ma na to czasu przez trwającą budowę.

Gość gość
A wy co myslicie?

Gość gość
wez zaoczne...za pozno na dzienne juz

Gość gość
up

Gość gość
sam rozwazam studia w wieku 24lat

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
dziewczyno to Twoje życie, bedziesz się innych pytać jak masz żyć? Dzisiaj osoby po 50 i 60 z chęcią studiują na uniwersytetach 3 go wieku, na naukę nigdy nie jest za późno.. Jeśli tylko masz za co się utrzymać, to śmiało rób to co chcesz. U mnie na studiach były i osoby 20 lat ode mnie starsze (i mówię o studiach dziennych), a średnia różnica wieku około 5 lat wśród młodszych osób. Na licencjacie przeważali rówieśnicy ale na mgr to zupełny misz masz i nikt do chol/ery nie pytał nikogo ile ma lat :P

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
i

Gość gość
Ja uważam, że na studia nigdy nie jest za późno, ale faktycznie może pójść na studia niestacjonarne i rozpocząć jakąś pracę i zdobywać doświadczenie. Sama tak zrobiłam i studiuję na uczelni www.ignatianum.edu.pl w Krakowie i nie uważam by był to zmarnowany czas

Gość gość
Uważam, że studiowanie dzienne w tym wieku są sporym błędem. Wykorzystaj potencjał swojego wieku i pogódź studia z pracą. Z kolei jeśli chodzi o studia to powinieneś zastanowić się nad weekendowymi. Zupełnie nie masz się czego obawiać - bez kłopotów udało mi się pogodzić pracę ze studiami tego typu. Ważne również, abyś postawił na dobrą i zaufaną uczelnię. Studiowałem kryminologię na http://gsw.gda.pl , dzięki której znalezienie porządnej pracy nie stanowiło dla mnie kłopotu.

Gość gość
Idę a studia zaoczne dopiero w przyszłym roku, a mam... 28 lat. Wcześniej szukałam siebie, a tak naprawdę zawsze bałam sięgnąć się po to, na czym mi najbardziej zależy. Wreszcie nadszedł ten czas. Wszystko odwlekało się w czasie, bo czułam się głupia, nieatrakcyjna, gruba. Od kilku miesięcy współpracuję z www.igortreneronline.pl, który odmienił moje życie. Polecam zajrzeć na jego filmiki motywacyjne, to tak swoją drogą. I wiecie co? Zrozumiałam, że jestem warta wszystkiego. Także trzymam kciuki za każdego, kto zaczyna jakiś etap w swoim życiu. Damy radę :) Sięgajmy po szczęście, bo nikt tego za nas nie zrobi :)