Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

europa sie faszyzuje

Polecane posty

Gość gość

wegry, anglia, polska, czechy, slowacja, niemcy, a takze rosja i wiele azjatyckich krajow co sadzicie o wojnie??

Gość gość
W Europie nie będzie wojny. Chyba, że ruscy ją wywołają. Faszyzm, komunizm ani islamizm nigdy nie wygrają z demokracją ani w Europie ani nigdzie indziej.

Gość gość
co mam sądzić... że będzie, w ciągu najbliższych lat, góra piętnastu. Historia ZAWSZE się powtarza, a ludzie są zbyt głupi, żeby wyciągać z niej wnioski :( mam tylko nadzieję, że umrę szybko, w miarę wcześnie i bezboleśnie.

Gość gość
oczywiscie, ze rosja ja wywola, juz ja wywoluje, podzielnosc czy w ogole rozlam UE jest jak najbardziej na reke Putinowi, nagle sie okazalo, ze Marine Le Pen z nacjonalistycznego Frontu Narodowego jest finansowana z banku rosyjsko-czeskiego, i nie ukrywala nigdy ze chce tworzyc: ''osi Paryż-Berlin-Moskwa i chciałaby wraz z Władimirem Putinem „bronić wartości chrześcijańskich w dziedzictwie europejskim”.'' teraz sie tez okazuje, ze najwieksze fundacje charytatywne w UK popierajace brexit nagle dostaly potezny zastrzyk gotowki z rosyjskich bankow.... destabilizacja UE jest jak najbardziej na reke putinowi, a kazdy polityk, francuski, brytyjski, polski czy wegierski dazacy do destabilizacji UE jest tylko i wylacznie sprzymierzencem Putina (ale Polska czy wegry NIGDY nie beda sojusznikami, ani rownymi partnerami Rosji :O )