Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotr1188

Puszyste kobietki :)

Polecane posty

Witam gorąco kafetrowiczki!chciałbym dodać swoje 3 grosze w temacie,który juz tu sie przewijał setki razy a dotyczy puszystych pań.było wiele sporów nad ich sexualnoscią,kobiecoscią itp ale jedno co mnie zszokowało to ilosc jadu wyplutego w ich strone.wypowiadano sie o nich jak o trędowatych i wyrzutkach spoleczeństwa.to,ze ktos ma pare kg więcej czy nawet kilkanascie nie znaczy ,ze jest jakimś podgatunkiem,którego można zmieszac z błotem.Ludzie ogarnijcie sie troche!!kazdy z nas jest inny ale kazdy jest człowiekiem i nalezy mu sie szacunek niezależnie od tego czy waży 100 czy 50 kg.mnie osobiscie bardzo podobaja sie puszyste kobiety.uważam ,ze sa bardzo kobiece i sexowne.nie powinny miec zadnych kompleksów z powodu swojej tuszy!!wręcz przeciwnie pełne kształty to ich wielki atut.jest mnóstwo facetów dla których laseczki xxl to kwintesencja kobiecosci.ja uwielbiam kiedy kobieta ma szerokie bioderka, masywne uda,brzuszek:)wiec duze dziewczynki nie przejmujcie sie kilogramami jestesie mega sexy a szkielletory nie dorastaja wam do pięt!!to wy macie pełno sexapilu !!!!

Gość gość
Jak gruba to feministka zazwyczaj wiec ignoruj bo walczy o jakies prawa zeby facet robil a ona siedziala na tylku. Dziekuje dobranoc

Gość gość
i śmierdzące døpska ale jak ktos lubi gnój to polecam.

Gość gość
Lubię takie puszyste kobiety. Dôpsko kazdy moze mieć śmierdzące - wszystko zależy od higieny.

Gość gość
Cześć

Gość gość
Witaj