Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odrzuciła mnie ze względu na wygląd

Polecane posty

Gość gość

Nie posadzalem ją o taka próżnośc i kuurestwo. Pozory mylą jak widać.. bez makijażu sama straszy (miałem okazję widzieć) teraz wyglądam so much better i chce zemsty. Wiem ze ja zatka tylko jak to zorganizować? Może macie pomysły

Gość gość
Zrób się na bóstwo, rozkochaj, upokorz i rzuć. Też mam taki plan. Będzie załować do końca życia, że poleciał na nią ze względu na urodę... Najgorsze jest to że muszę przyznać że jest przesliczna

Gość gość
takie są kobiety wymagają modeli do związku

Gość gość
Po co się mścic? To jest dopiero żałosne . Walczcie ze swoim ego,prozniacy:)

Gość gość
Chce ta prozniaczke nauczyć rozumu

Gość gość
Posluchaj wyglad jest niewazny. Jak nie ma chemii to nie ma milosci. To faceci sa wzrokowcami. Kobiety chca zadbanych ale z charakterem. Mozesz byc nie wiem jak piekny ale jak nie ma chemii to nie ma sensu tego ciagnac.

Gość gość
Sama naucz się rozumu. Od siebie zacznij.

Gość gość
Chemia byla a jak zbrzydlem to chemia u niej zniknela. Co powiesz na to? Dlatego chce zemsty.

Gość gość
lecz sie zakompleksiona babo z fiutem

Gość gość
O co Ci chodzi? Jaka babo z fiutem?

Gość gość
Jak mozna zbrzydnac? Co miales wypadek a teraz jestes po plastyce? Innego wytlumaczenia nie ma. Choroby skory nie zmieniaja ladnych rysow twarzy i taka osoba wciaz bedzie ladna, ale z trądzikiem. Kazdy to powie. A jak sie spasles na własne życzenie - sory, ale to nie kwestia wygladu a osobowosci, ze ktos ma wyj****e na siebie i tyje na potęgę, ze nawet nie chce mu sie dupska ruszyc.

Gość gość
Dla obu płci wygląd jest istotny, po co się oszukiwać i wyzywać? Jak facet wymaga dziuni z teledysku albo okładki świerszczyka to jest ok, bo biologia bo to, bo sr/amto, a jak kobieta chce takiego który jej odpowiada to jest zła, kur/wa i próżna?

Gość gość
Eautorze,a czy sam zwiazalbys się z dziewczyna która nic a nic ci sienie podoba z wyglądu?

Gość gość
9:24 Pierwszy przykład pasuje z Twojej wypowiedzi choć nie do końca. Ale najbardziej z tych 3.

Gość gość
Doklasniw hipokryto sam zwiaz sie z brzydka laska jak tak.wazna jest dla ciebie glebia dusz. Pewnie.tak samo wbprEszlosci zachowales.sie.wobec ktorejs przeanaliUj.sobie wazysgko tera cie karma dopada i pretwnsje do calego swiata masz.

Gość gość
Do żadnej się źle nie zachowalem więc nie pieprz o karmie ok?

Gość gość
Czyli wszystkie brzydkie kochasz, ok zrobmy test nie jestem zbyt urodziwa ale mam ponic swietny chsrakter jesten tez po dobrej szkole? Moj problem to lekko garbaty nos blada cera cienkie strakowate wlosy i lekki tradzik na plecach? Umowisz sie ze mna?

Gość gość
16:45 Oma też miała lekko garbaty i krzywy nos, cera nieidealna.. lekka oponka na brzuchu choć ogólnie szczupła. Więc mi nie gadaj że szukam ideału sam nim nie będąc. To ona poleciała na wygląd i taka jest prawda a jak mi urody ubyło to nagle mnie nie zna? Teraz wyglądam prawie identycznie jak wtedy i jestem ciekaw co by zrobiła widząc mnie co w tym złego?

Gość gość
Czemu ci ubylo urody? Z jakiego powodu?

Gość gość
kobiety to wzrokowcy nie oszukają natury

Gość gość
Nie ważne z jakiego. W pewnym sensie rozumiem jej reakcje ale mogła chociaż powiedzieć wprost że nic z tego a nie chować głowę w piasek i jeszcze zgrywać ofiare.

Gość gość
pewnie kuske ma mala biedak

Gość gość
18:48 Do niczego nie doszło nawet między nami. Więc..

Gość gość
ha ha ha ha haahh

Gość gość
może okazales sie chamem i prostakiem, wyglad nie ma znaczenia dla madrych kobiet

Gość gość
Ona mi się wydawała mądra ale chyba taka nie jest, heh. A chamem nie byłem dla niej nigdy, szanowałem ją i w ogóle.

Gość gość
Smieszny jestes i jak widac zawistny . Wyglad jest wazny ale to nie dlatego potraktowała Cię źle - jestes zbyt zagapiony w siebie i ograniczony by zrozumiec

Gość gość
19:43 Lepiej wiem jak to wyglądało wszystko. Dlaczego jej tak bronicie?

Gość gość
Jak mogl ci sie wyglad zmienic mialwa operacje wypadek, zgoliles brode? Powiem ci tak wygląd nie ma.naprawde takiego znaczenia jak.ci siw wydaje moze przy pierwszym poznaniu alw.pozniej WCALE. Musiali jej cos.w.tobie nie przypasowac ze podjela taka decyzje a jesli nie byles w jej typie ewwntualnie moglo ulatwic jej decyzje. Ja np batdzo przywoazuje wage do wygladu oczeluje stalego podziwu i zachwytu nad moja osoba ale mniejsza o mnie i poznalam faceta dlugie wlosy broda taki misiaczek totalne przeciwienstwo mojego idealu. Rozmawialam.z nim poltora roka na necie po tym czasie spotkalismy sie. On na.zsjeciach bog Upelnie inny facet. No i z poczagku faktyczniw bylam zniechecona i oszukana jednocEsnie. Czesto nywal arogancki wobec mmie zachowywal.aiw jak d**ek a ja widzac jego zdjecia i aluchakax co mowi bylam wpatfzona w niego jak w obrazek i mialam go niemal za boga. Sama przy nim zaczelam sie czuc malutka a on to widzial.i wykorzystywal. Ogolnie okazal.sie strasNie maniulującym toksykiem wiec ta znajomosc.ostatecznie odstawilam Ale zanim.to sie staki spotkalam.aie z nim jeszcze kilk razy i po prostu ktroegoa dnia wydal mi sie taki slodki ze mialam.ochote go przytulic. Taki sodki niedzwiadek wiem pewnie bardzo glupio to brzmi. I zapragnelam tego samego ze.chcialabym byc z jim wiedzialam ze musze sprobowac totalnie go kochalam za charakter przede wszystkim a wyglad zsEDL.dla mnie na drugi plan. No.alw.on zaczal po czasoe manipulowac mna, ppdconal mi skrzydla.itd, szybko sie zorientowalam.co. jest grane i odziekowalam za ta znajomosc. I chociaz uwielbialam.go uwielbialam nasza szalona relacje nasze wieczne klotnie droczenie sie ze soba pobprostu uwielbialam go. Ale wiem ze nie moge do tego wrocic po prostu nie moge. On tez moze zachodzic.sovie glowe czemu go nie chce choc mysle ze.glupi.nie jest bo.ppwieszialam wprost co mi lezy na sercu ale pamietaj jezwli facet jest zaradny troslliwy opielunczy nie jeczydupa do tego potrafi rozbawic dIewczyne i ma charakter. To nie ma takiej osoby ktorej nie daliby sie rozkocha tym arsenalem cech. Tak jak mowie cos musialo jej zabraknac u ciebie albo zbyt malo cie poznala by stowerzic.