Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kontakt z exem

Polecane posty

Gość gość

Cześć, rozstałam się z moim ex ostatecznie we wrześniu zerwalismy kontakt, rozeszlismy się w gniewie, ja uwazalam i miałam podstawy aby twierdzić że mnie oklamuje on mówił że się czepiam, mieszkaliśmy w różnych miastach, w moim pracował pół tygodnia i właśnie według niego wszystko się przez to psulo, od początku znajomości mówił że się o to boi. Nie mieliśmy kontaktu do listopada kiedy to wysłałam mu życzenia na urodziny. Krótka wymiana zdań i tyle. Potem na święta to on si odezwał do mnie, to samo. Po nowym roku tych rozmów było więcej, głównie inicjowanych przez niego, a kiedy to ja inicjowalam to bardzo się wkręcić w rozmowę. W ostatnim miesiącu tak było z 3 razy gdzie jedne życzenia lub proste pytania zmieniały się w dwutrzy dniowe konwersacje, padało wiele komolementow itp.między wierszami przewinal się temat spotkania urwalam to. Dodam że przeprowadziłam się do miasta gdzie on przebywa że względu na pracę i on wie o tym. Co mam o tym sądzić, po co się odzywa? Nie jesteśmy dziećmi tylko ludźmi przed 30

Gość gość
Sama zobaczysz. Pewnie jednak mu Ciebie brakuje.