Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie 700 tys Ukraińców w Pl. I kto powiedział, że nie ma u nas imigrantów?

Polecane posty

Gość gość
To nawet więcej procentowo niż Polaków w UK.

Ukraińce (co niektóre), że im się polska ziemia należy, bo to odwieczna ukraińska ziemia, a oni wracają do siebie. Jeden zjeb nawet napisał, że do Odry rozciąga się odwieczna ukraińska ziemia... Oni po cichu kolonizują te tereny. A w niektórych regionach podobno większość ochotników do policji jest pochodzenia ukraińskiego...

Gość gość
Ukraińców w Polsce jest już ponad milion, licząc z nielegalnymi (orientacyjnie) i studentami. Ja ich lubię. Wolałabym być Ukrainką niż Polką.

kshatrya dziś fubu ty kurrwo jeebana jak ci zaraz odwine z barana to sie zesrasz chyba i co wy kurrwy wolicie mieć ciapatych w polsce czy normalne rodziny z ukrainy wy kurrwy zajeebane nienawidze was śmiecie

Koło mnie te chamy smarkające w ciuchy na sobie (dosłownie) pracują na budowie. Najbardziej mnie mdli, kiedy słyszę ich etniczny bełkot...

Gość gość
Z chęcią pojechałabym na Ukrainę ale niestety zbyt słabo znam rosyjski i ukraiński.

Gość gość
nie lubię ukraińców ale większość z nich uczciwie w LOLsce pracuje -- i to za marną kasę. ale każdego, powtarzam, KAŻDEGO ! który by tu zaczął gloryfikować upa i przecwelonego nie raz banderę - NATYCHMIAST deportować bez prawa powrotu