Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuta b moll

on w ogole nie śpi z żoną

Polecane posty

Gość nuta b moll

"Nie sypiam z żoną,( w sumie nic nas nie łączy oprócz dziecka i mieszkania)" - czy jest to możliwe, czy na ogół panowie i tak sypiają z e swoimi żonami a kochankom mówią co chcą? Czy faktycznie może się zdarzyć, że facet chociaz mieszka z żoną pod jednym dachem wcale z nią nie sypia? Pytam poważnie, bo nie wydaje mi się być to prawdą, przez co ostatnio miałam spięcie z koleżanką, której żonaty facet tak twierdzi.

Gość gość
Jestem kochanka, już kilka lat. Sypiaja z żonami, oczywiście zdarzają sie wyjątki. Ale to przypadki nieliczne

Gość Boze dodaj mi sily
Zawsze żonaci narzekają na swoje żony. Wiem, bo do mnie startowali, gdy byłam panną, i to mnie mówili. Ale mnie takie "znajomości" z żonatymi nie interesowały. Teraz jestem mężatką i mój mąż pisze tak. Rozwodzimy się i jest mi cholernie źle. Mogą rzadko sypiać z żoną.

Gość nuta b moll
Własnie tez mi się tak wydaję, ze sypiają. Może nie codziennie, ale myślę , że to robią. Nie wierzę w to , że wcale a wcale.

Gość gość
oczywiście, że sypiają z żonami a tym bardziej kiedy mają kochanki żeby nie było podejrzeń o zdradę!

Gość nuta b moll
gość dziś oczywiście, że sypiają z żonami a tym bardziej kiedy mają kochanki żeby nie było podejrzeń o zdradę! 0000 To by miało ręce i nogi.Tzn takie tłumaczenie i spanie z żoną dla zabicua jej podejrzeń. A co jeśli żona wie o kochance?

Gość gość
Myślę , że sypiają. U nas taka ,, znajoma,, podczas rozwodu a dokładnie dżin przed sprawą rozwodową również spała z mężem. Idiotka.

Gość nuta b moll
Czyli jednak mam rację. Z drugiej strony co taki facet ma powiedzieć kochance? "Tak sypiam z żona kiedy nie sypiam z tobą bo sie nie widzimy". No to musi jej powiedzieć , że "wcale ze soba nie śpimy".

Gość gość
ale wy jesteście głupie! przecież jak facet powie kochance to magiczne "nie sypiam z żoną" to ona zrobi dla niego wszystko kłamstwo nic nie kosztuje - on może bez mrugnięcia okiem oszukać żonę - to może i kochankę

Gość gość
No przecież kochankom zawsze wciska się taki kit, bo to na nie działa, wzbudza litość i kochanka czuje się tą jedyną... a to że facet zapewne bzyka swoją żonkę i być może dwie inne którym też wciska ten sam kit to inna sprawa. Kobiety kochanki to największe idiotki ze wszystkich kobiet.

Gość nuta b moll
Kiedyś jednej zasugerowałam, ze może niekoniecznie tak jest jak on mówi . O mało co by mi oczu nie wydrapała. Na moje pytanie"skąd ty wiesz, że oni faktycznie ze sobą nie śpią?" - odpowiedziała mi, że to prawda, bo on jej tak powiedział ;/ A żony nie kocha, ale że mają wspólny dom, to on nie może od niej odejść. Gdyby nie to już dawno by odszedł. No i żona w życiu się nie zgodzi na rozwód.

Gość gość
Prawda jest taka że jak facet jest nieszczęśliwy w związku, to nie zawaha się przed rozwodem gdy pozna kobietę która go zainteresuje, wszystkie te teksty że nie może, bo dzieci, bo żona, ze nieszczęśliwy, itp, itd... to bzdury, trzeba nawciskać kitów bo przecież która normalna kobieta pójdzie do łóżka z facetem wiedząc że 2 godziny wcześniej bzykał swoją żonę i jego język był w jej cipce? Kobiety mające kochanków też wciskają takie ściemy :)

Gość nuta b moll
Czyli z żoną śpi w domu, z kochanką w domu kochanki albo w jakims motelu i wszyscy są zadowoleni?

Gość gość
gość dziś Prawda jest taka że jak facet jest nieszczęśliwy w związku, to nie zawaha się przed rozwodem gdy pozna kobietę która go zainteresuje, wszystkie te teksty że nie może, bo dzieci, bo żona, ze nieszczęśliwy, itp, itd... to bzdury, trzeba nawciskać kitów bo przecież która normalna kobieta pójdzie do łóżka z facetem wiedząc że 2 godziny wcześniej bzykał swoją żonę i jego język był w jej cipce? Kobiety mające kochanków też wciskają takie ściemy usmiech.gif PPPP A co ma powiedzieć kochance? "nie chce mi sie rozwodzić, bo z zoną nie jest tak źle , dobre pierogi lepi, mamy zadbany dom, dzieci zdrowe, w sumie brakuje mi troche emocji, ty , a może się pobzykamy, bo żona w tym tygodniu w delegacji to mam przerwę " - któraby przystała na coś takiego? Jak natomiast usłyszy tekst w stylu"żona mnie nie rozumie, od dawna nas nic nie łączy, porócz dzieci i kredytu, jakbym był wolny to bylibysmy razem, żona jest wredna, złośliwa i głupia, tylko ty sie liczysz...itd itd..."

Gość gość
Rok, no dwa takiego /układu/ to jeszcze zrozumiale (tzn jest seks i rozmowy). Ale sa takie co siedza jako kochanka 5 -10 i wiecej lat. To jest niewyobrazalne.

Gość gość
A żonaty kochanek mojej koleżanki, pare razy składał mi propozycję :( Niby w żartach, niby teges... Paskudny typ, nie wiem co ona w nim widzi. Tzn twierdzi, że go bardzo kocha i zycia bez niego sobie nie wyobraża.

Gość gość
Bo są głupie i mają nadzieję że facet wreszcie weźmie rozwód, kobiety w ogóle są naiwne i same są sobie winne, bo zamiast patrzeć na to co facet robi i jaki jest wierzą jego słowom. Wystarczy popatrzeć na to forum... naiwne laski wierzą że facet po 3 randkach je kocha, bo tak im powiedział, wy zwyczajnie lubicie być oszukiwane i nawet w największe kłamstwo uwierzycie, bo chcecie w to wierzyć, pomimo tego że podświadomie wiecie że facet kłamie, ale to kłamstwo jest dla was usprawiedliwieniem, bo to nie wy zawiniłyście, tylko facet, bo to on nakłamał. Facet który jeszcze szczery i zaproponuje kobiecie seks, nie ma na to żadnych szans, bo wtedy według waszego toku rozumowania wyjdziecie na puszczalskie, ale jeśli skłamie że kocha i chce z wami być (a wy doskonale wiecie ze to ściema) to już czujecie się usprawiedliwione i chętnie się na seks godzicie.

Gość gość
Kochanki do desperatki, nikt ich nie chciał, to godzą się na bycie tą trzecią.

Gość gość
do budy

Gość nuta b moll
12:50 ale to kłamstwo jest dla was usprawiedliwieniem, bo to nie wy zawiniłyście, tylko facet, bo to on nakłamał. O to to . Tak samo mówi moja znajoma. To on za nią latał, więc ona nie ma wyrzutów i jest "czysta" tzn nie ma sobie nic do zarzucenia.

Gość gość
Czasem nawet od tego niespanie razem żona zachodzi w ciąże. haha to kosmos dopiero. Biedny pokrzywdzony mąż tłumaczy się kochance, że to był jednorazowy wyskok, że przypadkiem, a ta durna wierzy haha

Gość gość
Czasem nawet od tego niespanie razem żona zachodzi w ciąże. haha to kosmos dopiero x Są na tym świecie rzeczy które się filozofom nie śniły, Maryja dziewica też urodziła ;) Poza tym mąż mógł sobie trzepać w kiblu, spuścił się na deskę sedesową, małżonka tuż po usiadła i ciąża gotowa... baby uwierzą we wszystko, bo jak ktoś wyżej napisał chcą uwierzyć.

Gość gość
13:36 Albo zona go uwiodla,meczyla,przyszla do jego do lozka (bo przeciez od dawna rzzem nie spia)to ja/przelecial/dla spokoju.Bo przeca jej nie kocha.Kocha kochanke.Gdyby nie zona/kredyty/dzieci/tesciowa/mieszkanie/todawno by się z nia ozenil :D

Gość gość
Śpią. Byłam żoną, którą zdradzono. Nakryłam męża na gorącym uczynku. Rozstaliśmy się. Do samego końca sypiał ze mną, bo przecież od razu zorientowała bym się, że coś nie tak. Teraz jako kochanka słyszę 100% zapewnienia, że delikwent nie sypia z żoną... a ja akurat wierzę... ;) trochę irytuje mnie ta sciema i smieszy, ale cóż... nie liczę przecież na zbyt dużo. Kobiety wiedzą wszystko, tylko często nie dopuszczają oczywistych faktów w swoich myślach by się bronić, poudawać szczęście, cieszyć się chwilą. Nie ma mężczyzny, który by nie zdradził i nie skłamał.