Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba odezwał się we mnie instynkt macierzyński.

Polecane posty

Gość gość

Mam dopiero 23 lata, dopiero od grudnia jestem w związku. Moja przyjaciółka urodziła drugą córkę. Oni oboje mają po 31 lat, są razem od 12 lat no i są szczęśliwi. Ich starasza 5 letnia córka spala u mnie przez 3 dni i jak tylko wróciła do domu to było mi yak głupio w domu, brakowało mi jej. A moja miała księżniczka ma 3 tygodnie i szaleje za nią, mam ochotę ją tylko nosić,przytulać, jak tylko zaplecze to od razu biegnę do niej. Juz sama ze sobą nie wytrzymuje.

Gość gość
Masakra do czego się spieszyć.

Gość gość
co innego miec 3 dni dziecko i widziec sporadycznie, co innego non stop teraz idealizujesz macierzynstwo, widzisz same profity a to oprocz profitów i przyjemnosci kawał pracy ciezkiej i wiele obowiazków

Gość gość
Znaczy to nie jest tak ze widzę jak raz na jakiś czas. Bo widuje ją minimum 4 razy w tygodniu. Teraz jeszcze odbieram starszą z przedszkola jak jej tato nie może. Wiem ze macierzyństwo to nie przespane noce, wiele wyzeczeń.

Gość gość
Posiadanie dzieci to najwspanialsza rzecz na świecie, ale trzeba być na to gotowym w 100%. Mój instynkt macierzyński pojawił się już w okresie dojrzewania. Jednak dziecko urodziłam tuż przed 30. urodzinami. Byłam przygotowana również na minusy macierzyństwa i jestem teraz najszczęśliwsza na świecie. Wolałabym urodzić wcześniej, ale wiem, że teraz było to rozsądniejsze.

Gość gość
Nwm nwmco rb mam 18 lat a on 23 mam chlopkaka ktorego kocham po ad zycie i wiem ze to ten jedyny. Moje dziecinstwo nie bylo najleprze mialam troche przejsc nie mialam dziecinstwa za duzo bo zajmowalam siostrzencami no co najgorsze bylam wykorzystywana sex...... ale to juz przeszlosc Mieszkam z chlopakiem a razem jestesmy juz ponad 2 lata i mazymy zeby wyjechac na wyspy kanaryjskie na wakacje puzniej jakas dzialka z domkiem no i slub. A ja od jakiegos czasu nwm co mam rb bo mysle tylko o ciazy i dziecku czytalam jakie imie bym mogla dac wozki ogladalm itp i na teraz to jest moje jedyne mazenie no wiem jestem mloda lubie byc w centrum zainteresowania chłopców no ale mam tego jedynego juz na balety tez lubie wyskoczc z przyjacolka zabawic sie i lubie tanczyc chlopak ma db platna prace i nie mamy problemow finansowych chlopak mowi ze mlodzi jestesmy ma ze trzeba sie wyszalec a ja tylko o dziecku mysle i nwm co rb boje sie opini innych i ze glopia jestem no ale czytalam o tym duzo bardzo i moze poprostu instykt maciezynski sie odezwal ja juz zajomowalam sie bardzo duzo dziecimi i wsumie mozna powiedziec ze wychowywalam i wiem jak to jest wiem ze jestem mloda ale wiem ze sb poradzili bysmy a jak bym chciala gdzies wysjc sama raz na jakis czas to bd miala wsparcie rodziny no ale zawsze mozna jeszcze troche przezyc bo nd molda nadal jak skonczy sie pieluchowanie i bd migla jeszcze szalec wiec wudlug mnie to wiecej jest plusuw zajsc w ciaze jak jestes mlody. No nwm caly czas mysle zeby zucic narazie wszystko i miec ten skarb pod swrduszkiem nwm co sie stalo ze tak bardzo o tym mysle i ze tak szybko do tego dojrzalam czytalam o tym no i tak poprostu jest ze odzywa sie instykt maciezynski u kobiety no ale nie mam z kim o tym pogadac. No jak jemu tylko cos wspone to mowi ze mloda jestem ale ja od zawsze maze o dziecku