Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaKasia1234590

Były chłopak ciągle mnie obserwuje.

Polecane posty

Gość KasiaKasia1234590

Cześć! Mój były chłopak miał miano "lamacza serc" zmieniał dziewczyny jak rękawiczki. Kiedy się z nim związalam (2 lata temu) słyszałam teksty typu "ciekawe na jak długo tym razem" bolało mnie to, ale byłam w nim bardzo zakochana i miałam gdzieś takie gadanie. On zawsze zostawial dziewczyny. Ale ze mną było inaczej.. po 3 miesiącach związku zostawiłam go i odeszłam do innego. Ponad rok po rozstaniu nie miał nikogo. Widać było ze był we mnie zakochany. Ja juz tego nie czułam byłam w innym związku było dobrze. Od września tamtego roku jestem sama. I przez te ostatnie miesiące zaczęłam żałować ze go kiedyś zostawiłam. On ma teraz inna i jest z nią już trochę czasu. Ale zastanawia mnie to że zawsze kiedy gdzieś mnie zobaczy to gapi się na mnie non stop. Patrzy gdzie jestem, z kim, i co robię. Wydawało mi się ze może coś jeszcze do mnie ma. Psoatnowilam napisać , zwyczajnie porozmawiać. Ale rozmowa była słaba. Nie chciał ze mną rozmawiać, było to widać. Wiec nie narzucam się. Ale ciągle zastanawia mnie to że ciągle mnie tak obserwuje co to może znaczyć? :/

Gość KasiaKasia1234590
I musze dodać to, że przejeżdżając przy moim domu swoim motorem mocno dodaje gazu. Wiem ze może to śmieszne ale naprawdę tak jest.

Gość gość
pewnie pozotal mu jakis maly sentyment

Gość gość
ale nie doszukuj sie jakis wiekszych znakow, gdyby chcial po prostu byl by z Toba, odpusc sobie.

Gość KasiaKasia1234590
Ale myślicie że może coś jeszcze do mnie mieć?

Gość gość
nie

Gość KasiaKasia1234590
A co gdybym miała?

moze chciec ja odebrac... :D ja mam piekna szara bluze z czasow licealnych zostawiona u mojej ex... :P kurde nigdy mi jej nie oddala :P:P:P

tak naprawde, po co rzucalas fajnego kolesia? dziewczyno, ogarnij sie... :P jak cos masz to nie rezygnuj...

Gość KasiaKasia1234590
Nie mam nic.. ale myślę że nawet gdybym miała nie chciałby tego..

Gość KasiaKasia1234590
Tak to bywa w życiu jak coś do głowy uderzy.. a potem powrotu nie ma. Ale jak się chciało tak się ma. Będę żyć dalej, jeśli coś ma być to będzie ;)

to skonczysz tak jak ja... :p mialem kiedys na ulicy sasiadke ktora bardzo mi sie podobala, cos tam do czegos miedzy nami doszlo, ale bylismy w roznych zwiazkach, czasem tylko spotykalismy sie na disco... a potem... :P zobaczylem ja na chodniku, miala z******ta figure i dalej chodzila w leginsach, a z za budynku wyleciala do niej malutka coreczka... :P faceta nie widzialem... :P

Gość gość
Gapi sie i cie obgaduje