Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona mnie olała? Niech sie wypowie jakaś kobieta

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z dziewczyną od jakiegoś czasu tzn od ok 4 miesięcy. Wczoraj do niej napisałem i zaproponowałem spotkanie. Ona na to ,że nie ma czasu bo idzie na imprezę. To proponowałem inny teramin i nawiązywałem do tego co będziemy robić- w łożku bo już nie raz to robilismy;) A ona wtedy, ze " nie jestem pewna czy powinniśmy, dobranoc" A ja ,ze powinnismy itd I potem nadal ją namawiałem W końcu napisałem "Miłego wieczoru i dobrej zabawy :) POstaram się za kilka dni zorganizować jakieś nasze spotkanie co Ty na to? Całuję :*" A ona odpisała tylko " Dzięki i nawzajem" Wg was są jakieś szanse?

Gość gość
Olała, nie napraszaj się jej jak piesek, faceci nie mają honoru. A to o kobietach mówią, że są desperatki.. nie znam kobiety, która by sie tak zachowywała.

Gość gość
Obawiam się, że Cię olała :(

Gość gość
No wlasnie, a mnie na niej zalezy :( To co, mam nie probować wiecej?

Gość gość
Prawdopodobnie odpuściła

Gość gość
Na seksie ci zależy, a nie na niej, nie myl pojęć. Jakbyś miał inną o podobnym stopniu atrakcyjności, też byś mówił że ci 'na niej zależy'. Prawda? Da się tą zastąpić inną.

Gość gość
Jeśli Ci na niej zależy i nie chcesz zupełnie rezygnować, to może zdystansuj się na jakiś czas. Na pewno to będzie lepsze wyjście niż nagabywanie jej kiedy Cię zlewa, bo wtedy ma do Ciebie taki poblazliwy stosunek. Mówię to jako kobieta. Spróbuj ochłodzenia waszych kontaktów i zobaczysz jak zareagujesz.

Gość gość
14:23- Nie tylko na seksie... Choć nie ukrywam,że seks z nią jest super

Gość gość
Ale podejrzewam, że gdyby wziac kobiete o podobnym stopniu atrakcyjności i z nia miałbyś też dobry seks, to długo byś za tamtą nie płakał, przeszłoby ci szybko

Gość gość
Jestem kobietą i moim zdaniem ona nie chce po prostu wyjść na łatwą, może ma wyrzuty ze trochę za wcześnie zaczeliscie uprawiać seks. Może trzyma Cię teraz na dystans, żeby zobaczyć czy zależy Ci rzeczywiście na niej czy tylko na seksie. Pokaż że Ci zależy na niej :)

Gość gość
14:28 Nie mierz wszystkich własną miarą

Gość gość
14:28 A moim zdaniem wtedy dałaby do zrozumienia, że zależy jej na innych rzeczach oprócz seksu, albo tlumaczyłaby czemu postępuje tak, a nie inaczej - właśnie żeby nie wyjść na łatwą. Co kobieta to opinia :P

Gość gość
14:25- chyba tak wlasnie zrobie, chce jej pokazac z jednej strony ,ze mi zalezy, ale czy nie za bardzo jestm nachalny? Sam juz nie wiem :(

Gość gość
Ona jest takim typem dziewczyny co nie wszystko zawsze powie wprost takie mam wrazenie...

Gość gość
No to jak nie mówi wprost, to nie bądź nachalny co do seksu, pisz e normalny sposób. Pokaż że naprawdę Ci na niej zależy i ona się otworzy. Może ma inne zmartwienia

Gość gość
Na pewno musi wiedzieć, że traktujesz ją poważnie, nie jak zabawkę. Ale musi też odczuć, że masz szacunek do siebie, bo takie męczenie osoby, która nie jest zainteresowana strasznie zniechęca. Kiedyś gadałam z pewnym chłopakiem, spotkaliśmy się dwa razy, a on już, niby w żartach, zaczął planować naszą przyszłość. Opowiadał mi o swoich planach na życie, o tym, że nadaje się na żonę i szczerze mówiąc zniechęciło mnie to, bo ja nawetn nie wiedziałam czy chcę się z nim umówić na trzecie spotkanie :P

Gość gość
Pokaż jej, że nie zależy Ci w życiu tylko na seksie, ale nie naciskaj jej jakoś dopóki faktycznie nie okaże zainteresowania związkiem.