Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia2404

EllaOne a brak okresu

Polecane posty

Gość asia2404

Witajcie ! W dniu 8.02 miałam ostatni okres. W dniu 23 doszło do stosunku w którym wytrysk był w środku. Jakieś pół godz po stosunku łyknęłam EllaOne. Okres powinnam dostać 7.03ale nie dostałam do dziś. Od jakiegoś 10.03 czuje mdłości, jestem senna, dostałam trądzik i częściej chodzę do łazienki. Nieraz boli mnie brzuch. Czy jest to spowodowane tą tabletka a może to ciąża ? Miał ktoś tak ? Czy po ellaone ktoś i tak był w ciąży??:)

Gość gość
Podaj długości swoich cykli - np. najkrótszy i najdłuższy z ostatniego roku - co pamiętasz. 23.02 to 18 d.c., mógł być dniem płodnym, ale to zależy kiedy była owulacja. ElleOne działa różnie w zależności od fazy cyklu. Zrób test beta i odezwij się. Możemy pogadać poza forum.

Gość gość
Sorry, późno jest i źle policzyłem :) 23-8+1=16 dzień cyklu. Tym bardziej mógł być dniem płodnym - ale aby wiedzieć więcej podaj długości cykli. Nie panikuj - najpierw sprawdźmy jaka jest sytuacja.

Gość gość
brałam awaryjną antykoncepcję jak jeszcze była na receptę i lekarz wypisując ją zaznaczył, że miewał pacjentki, które po niej okresu nie miały nawet 5 czy 6 miesięcy i to nic strasznego. po prostu hormony muszą wrócić na swoje miejsce po tak dużej dawce /:)