Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tyle teraz rozwodow nie boicie sie ze maz zostawi was z dziecmi

Polecane posty

Gość gość

tyle teraz rozwodow nie boicie sie ze maz zostawi was z dziecmi

Gość gość
Teraz tyle wypadków na drogach. Zostaję w domu bo się boję że mnie coś albo ktoś zabije.

Gość gość
Tyle teraz trującego jedzenia w sklepach że przestaję jeść bo się boję że się zatruję i umrę.

Gość gość
tyle teraz wypadków na przejsciach dla pieszych, autorko nie boisz sie wychodzic z domu?

Gość gość
Mamy 4 dzieci i lepiej by mi było gdyby mąż odszedł bo w niczym mi nie pomaga.Przy rozwodzie otrzymałabym połowę kasy z konta czyli ok.100 tys.zł.Plus alimenty.I szybko bym znalazła sobie fajnego i dobrego faceta.

Gość gość
dziś to jest rozumna kobieta, wiedziała za kogo wychodzi za mąż

Gość gość
Nie, nie boje się, bo jest przyzwoity

Gość gość
Zappwiedzcie mezom, ze to oni zostana z dziecmi, a Wy bedziecie placic te nedzne pare stow alimentów. Wtedy o rozwodzie nawet nie pomysla :P

Nie :) Zresztą obiektywnie patrząc, porównując mnie i męża, jest o wiele większa szansa, że to ja sobie znajdę jakiegoś fagasa i zostawię męża z dziećmi

Gość gość
nie, własnie zostawiłam swojego, będzie mi i dzieciom lepiej mam nadzieję

Gość gość
Czy się boje.. ...trochę moze i tak a z drugiej strony zawsze jest szansa ze byłoby mi lepiej bez niego .Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo

Gość gość
a niech zostawia, mała strata, byleby nie chciał odebrać dziecka

Gość gość
Zgadzam się z poprzedniczka jeśli nie będzie szarpaniny o dzieci to ok

Gość gość
alez macie szczesliwe zycia:) niewazne czy maz bedzie czy nie byleby dzieci byly. glupie kury domowea

Gość gość
dzieci to dzieci;)twoje geny a maz? dzisiaj jest jutro go nie ma

Gość gość
Męża zawsze można zmienić i mieć nowego a dzieci to moje geny :-) nie nie boje sie ze mąż mnie zostawi a nawet gdyby to swiat sie nie zawali życie bieglo by dalej

Gość gość
Nie boję się. Wyszłam za mąż z miłości i przy udziale rozumu w doborze partnera. Wiadomo, że nic w życiu nie jest na 100%, ale oboje zostaliśmy wychowani w idei, że rodzina jest najważniejsza a małżeństwo jest na całe życie. Kochamy się, szanujemy, jesteśmy dla siebie wsparciem. Czego mam się bać?

Gość gość
gość wczoraj Hahaha już się pewnie kolejka do Ciebie ustawia :D Każdy facet tylko marzy o rozwodce z 4 dzieci ;p

Gość gość
Nie. Rownie dobrze i ja go moge zostawic. Jestes samodzilena, mam prace, mieszkanie i na pewno nie zdychalabym z glodu jak znaczna czesc kobiet w takiej sytuacji.

Gość laminowana ana
nie boje sie, bo mojego zostawilam ja i poszedł sobie :) na dodatek konkubenta!

Gość gość
No mój mnie nie zostawi, bo kto by go chciał. I on dobrze o tym wie

Gość gość
Mój mnie by zostawił bez dzieci, bo ON je kocha nad zycie i ciagle powtarza, ze gdybysmy mieli sie rozstac to ON bierze chlopakow. Wiec tego sie bardziej boje ;)

Gość gość
W Polsce rzadko prawa oddaje się ojcu, taki na szczęście mamy kraj :) Nie masz się o co obawiać, ponadto póki nic nie przeskrobiesz nikt Ci ich nie odbierze.

Gość gość
08:27 Ja też sie tego kiedyś bałam, bo mój dziecko kocha nad życie, ale jak widze jak on wraca z dzieckiem od teściowej to taki jest umordowany że nie da sie z nim w ogóle gadać i zasiada przed komputerem. To ja już widze jak on by wytrzymywał z tym dzieckiem sam 24 na dobe hehe. Nawet jego matka by miała dość. Stwierdziłam że w razie rozwodu i zagrożenia utraty dziecka to najlepiej udawać obojętność, jakby widział że mi nie zależy to mniejsze by miał zakusy by robić mi na złość. Niechaj by sąd decydował o tych kontaktach.

Gość gość
mój maz kocha mnie i dzieci i powiedzil, ze NIGDY by nas nie zosatwil :)

Gość gość
Każdy tak mówi, każdy mąż, każda żona, każda z nas i każdy z nich. :)

Gość kosiaraumysłow
nie mysle o tym

Gość gość
Nie boje sie bo jestem niezalezna.Meza kocham ale mam pewnosc ze on ma swiadomosc ze jestem dobra i uczciwa osoba a inne kobiety zawsze go wykorzystywaly i traktowaly jak bankomat i oszukiwaly.Bedac ze mna przekonal sie ze mu pomoge w razie potrzeby i ogolnie jest mu ze mna dobrze.Jestesmy jak wloskie malzenstwo,klocimy sie ostro a za 10minut smiejemy. Poza tym maz pewnie marzy o 20latce ale wlasciwie to nie narzeka na mnie bo jestem szczupla i zadbana do tego jestem db gospodynia i jestem niezalezna.Jakby odszedl musialby mlodej lasce sponsorowac mnostwo rzeczy starac sie kombinowac iyp.A on raczej woli wygode obok mnie.Poza tym za b kocha corke i nasze zycie rodzinne.Nikt mu nie jest blizszy niz my.Ze swoja rodzina zyje srednio.

Gość gośćas
wole miec męza a czy mnie zostawi to jak ruletka równie dobrze moze pasc na zawał nikt mi gwarancji nie da ja jestem ze swoim 23 lata i bardziej sie boje tego drugiego niz że mnie z dziećmi zostawi .