Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moj związek jest toksyczny ?

Polecane posty

Gość gość

Otóż chciałabym zapytać czy moj związek jest toksyczny ?? Mój chłopak nie chce puścić mnie na urodziny mojej koleżanki ktora mieszka za granica bo twierdzi ze jak się napijemy to ".mogę zrobić coś głupiego z jakimś chłopakiem " ...??? Czy byliście kiedys w toksyczny związku ? Wyszliscie z niego ??

Gość gość
Twoj związek jest toksyczny

Gość gość
Hehe twój facet ma cie za puszczalsko dz.... przeprosić go i powiedz ze nie pojedziesz na urodziny bo przecież to co on chce jesy ważniejsze i napewno ma rację ze puscisz się po alkoholu haha uciekaj dziewczyno

Gość gość
Jest.

Gość gość
Boże nie wiem co zrobić powiedział ze jak pojadę na urodziny to już ze mną nie będzie :((

Gość gość
Jedz na urodziny a jak cie zostawi to lepiej dla ciebie po co ci być z takim dupkiem co swojej dziewczynie nie ufa i ona bez niego nigdzie iść nie może ...

Gość gość
Co mam mu powiedzieć " zrywam z toba bo na urodziny chce jechać " a on mi powie " urodziny ważniejsze dla ciebie niż ja" i będę miała wyrzuty sumienia ze wybrałam urodziny a nie jego ...chore

Gość gość
Wbrew pozorom baza i fundamentem kazdego zwiazku jest zaufanie a na slabym fundamencie nie da sie nic zbudowac bo predzej czy pozniej sie zawali.

Gość gość
Tak dla mnie również zaufanie jest ważne i ja mu ufam ...ale jak widać on mi nie ... I co zrobix ? Mam mu powiedzieć jadę na urodziny a ty ze mną zerwiesz teraz ??? Urodziny są za.pół roku dopiero... I ja mu powiedziałam ze jadę na 100 procent a on " to jak pojedziesz to już ze mną nie będziesz "

Gość gość
Zaproponuj zeby pojechal z toba, proste.

Gość gość
Proponowałam ...powiedział ze nie pojedzie ze mną bo nie lubi kolezanki

Gość gość
Wiec on ze mną jechać nie chce ale sama też nie mogę bo inaczej zerwie i jak to on zawsze mówi "musisz liczyć się z moim zdaniem "

Gość gość
Toksyczny to twój facet jest q nie zwiazek

Gość gość
I co ja mam zrobić? ???

Gość gość
To krotka pilka, albo jedziesz ze mna albo jade sama tylko taki masz wybor i zadne inne argumenty nie wchodza w gre koniec kropka. To d**ek a nie facet! Widac od razu ze chce sobie podporzadkowac ciebie nie dajac nic od siebie. Niech spiertala na drzewo egoista!

Gość gość
Nawet bardzo toksyczny.

Gość gość
Czy uważacie że z takiego powodu powinnam zakończyć związek ??? Znaczy on go zakończy jak pojadę na urodziny.

Gość gość
rządziciel p********y:D jedź na urodziny i olej głąba.

Gość gość
Ogólnie ostatnio dużo myślałam o rozstaniu zaniepokoilo mnie kilka rzeczy kolejna to jest taka ze jet fantastą. .. spotkaliśmy jego kolegę w sklepie i ja ogladalam jakieś koszulki spodnie itp i słyszałam jak rozmawiają z kolega a mój chłopak do niego ze w tym roku to kupi sobie taki i taki samochód ( samochód jest wart około 20 tys l. Złotych ) a mój chłopak nawet nie pracuje wiec skąd ten tekst?oczywiście myślał że nie słyszałam tego ...hehe

Gość gość
No najbardziej boje się rozstania bo jesteśmy razem 4 lata , nasi rodzice bardzo się lubią i moja mama będzie miała żal do mnie ze z nim nie jestem i jeszcze boje się ze bez niego sobie nie poradzę w zyciu

Gość gość
Przeciez to jakis debilek jest. A ty chyba slepa skoro nie widzisz oczywistych rzeczy?

Gość gość
No chyba jestem ślepa. .. to teraz mam czekać aż on ze mną zerwie ? Bo urodziny dopiero za pół roku a ja odwagi nie mam ..a pożatym co mu powiem " zrywam z toba po 4 latach bo nie mogę jechać na urodziny " a on mi powie " po tylu latach wybierasz koleżankę a nie mnie " . Wolalabym żeby żeby mną on zerwal juz dziś. .

Gość gość
Ile masz lat autorki?

Gość gość
22. Jestem z nim 4 lata

Gość gość
Ostatnio kazał mi się zastanawiać czy chce z nim być bo cytuje " ja musze wiedzieć ja nie mam czasu ja mam 24 lata rodzinę trzeba zakładać a ty o glupotach myślisz "

Gość gość
I raż podczas kłótni powiedział ze zniszczyłam mu życie .... nie chce nikomu życia niszczyć

Gość gość
Dziewczyno. .. taka młoda a z takim palantem się zadaje ...

Gość gość
Uciekaj ...póki nie macie jeszcze dzieci

Gość gość
Bardzo się boje ze będę żałować ... I boję się że źle zrobię zrywajac przez to... I co rodzice powiedzą , znajomi ...

Gość gość
To będzie najlepsza decyzja w twoim życiu ale stwierdzisz to dopiero po jakimś czasie