Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrisss

tatuaż, pomóżcie!

Polecane posty

Gość hrisss

Witam! Mam pytanie, mam nadzieje, że ktoś mi coś doradzi. Zrobiłem tatuaż i nie jest taki, jaki powinien być... Jest to tatuaż dwuczęściowy, z tym, że ta druga część (tło) powinna być trochę jaśniejsza. Znacie może jakiś sposób, żeby to rozjaśnić, choć trochę? Z góry dziękuję

Gość gość
jedyne produkty, jakie znam a które rozjaśniają, to cytryna, woda utleniona lub ogórek - tylko, że ja stosuję to jako kosmetyk do twarzy w celu rozjaśnienia cery. Nie mam pojęcia czy zadziała na tatuaż. Musiałbyś spróbować, ale efekt na pewno nie będzie natychmiastowy.

Gość gość
Nie można rozjaśnić tatuażu, ale poczekaj aż się wygoi!

Gość kaaaroooolll
miałem kiedyś podobny problem, ale nie myślałem żeby go jakoś rozjaśnić. Po prostu poszedłem do lepszego salonu, żeby coś z tym zrobili i jest super.

Gość hrisss
Tatuaż jest już wygojony. Wątpię, żeby woda utl. czy cytryna mi to rozjaśniły, pewnie potrzebne by było coś mocniejszego, ale dzięki. Chyba najlepszym sposobem będzie jego przeróbka, dzięki!

Gość gość
Na rozjaśnienie tylko laser i poprawka

Gość hrisss
laser to pewnie sporo kosztuje, co?

Gość gość
Tego niestety nie moge ci powiedziec. Zalezy od salonu, wielkosci tego co chcesz usunac i ilosci potrzebnych sesji

Gość zalotka654
Nieraz tatuaż można poprawić, lub z niego wykonać jakiś inny, Dobre studio tatuaży potrafi coś takiego wykonać. Ja bym poleciłam Ci zajrzeć do studio tatuaży warszawa, profil na fb ich to: https://www.facebook.com/studio.tatuazu.warszawa.tattoo/?fref=ts , maja naprawdę super pomysły, może zaradzą coś na Twój kłopot.

Gość gość
Mam ostry tatuaż geometryczny od time4tattoo.pl. Polecam, bo jest świetny fachowiec Patryk w tym gabinecie tatuażu. Robi każdy wzór i to na poziomie „wow”. Duże obciążenie klientami. Ludzie do niego walą dniami i nocami. Nie wiem, jakim cudem ogarnia :) To mój pierwszy tatuaż, ale chcę już więcej. Myślę w ogóle nad kilkoma geometrycznymi powiązaniami przechodzącymi przez całe ciało. Szukałem tatuażysty bardzo, a to bardzo długo i to nie tylko w Warszawie, ale też przeszukiwałem rynek trójmiasta, Śląsk i parę innych miejsc. Tylko Patryk, nawet warto dojechać i tam gdzieś przenocować. Satysfakcja 100%, a usługa w ogóle nie boli. Mnie to chyba najbardziej zdziwiło.