Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co najbardziej lubicie kupowac w lidlu??jakie sa tam produkty dobre jakosciowo?

Polecane posty

Gość gość

co lubicie tam kupowac?? bo ja kupilam fasole z puszki za 2 zlote i smakuje mi wcale nie gorzej niz ta nasza polska i droższa ..

Gość gość
ja lubię lidla ze względu na duży wybór serów np grana padano, kupuję też chleb żytni, oliwę z oliwek, poza tym produkty które pojawiają się okresowo, np. ostatnio kupiłam syrop orzechowy, świetny do herbaty albo do piwa :)

Gość gość
Lubie czekoladę malinowa i wiśniowa, ryż mają dobry, makarony, mleko, kaszanke, jogurty, sok pomarańczowy w plastikowej butelce jest pyszny

Gość gość
slodycze maja super, cieple lody, chalwa, czekolady... szynka szwardzwaldzka tez pycha, latem maja pyszne lody na patyku w bialej czekoladzie, ogorki kanapkowe w marynacie... ogolnie dobry sklep:) omijam tam szerokim lukiem wszystko z marką pikok... no tego to sie jesc nie da, syf straszny

Gość gość
a sery zolte maja dobre???????? czy sama chemia i konserwanty?

Gość gość
Ja kupuję sery i wędliny na wage ale parówki piratki dla dzieci są dobre, jedne, z lepszych dla dzieci na rynku, no i kaszanka jest dobra ;-) lody na patyku są pyszne lubię w polewie czekoladowej z kawałkami orzechów, dobre są piramidki smaku taka przyprawa do zup w trojkatnych saszetkach jak herbata, miałam do rosołu i są ok, mam pieprz ziarnisty w mlynku, młynek jest jednorazowego użytku za 5 zł dobry i taki :-)

Gość gość
w lidlu jest bardzo drogo i jedzenie straszne bo z niemiec a wiadomo ze w niemczech daja chemie i konserwanty wszędzie..do tego do polski idzie gorszej jakosci jedzenie z niemiec niz tam dla niemców.