Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent

Polecane posty

Gość gość

Razem z mężem jedziemy w wakacje do mojej siostry do Francji na jej ślub (przyszły mąż jest Francuzem). I pojawia się problem - prezent. To moja siostra, więc chciałabym jechać, ale wiadomo, bilety kosztują, a 200 euro będzie wyglądało biednie. Zastanawiałam się nad jakimś prezentem. Co można im kupić? Dodam, że mają mieszkanie i dziecko.

Gość gość
jakaś elegancka zastawa może? cos co im się przyda a nie bedzie wygladało biednie.

Gość gość
samolotem zastawy nie przewiozę

Gość gość
up

Gość gość
Ja np .mieszkam w Niemczech i powiem ci szczerze tez mam rodzeństwo w Polsce. Nie chciałabym aby kupowali mi na sile jakieś prezenty...tu ludzie maja inny gust który i mi się zmienił i niekoniecznie chcem mieć w domu wszystko co polskie.aSiostra napewno będzie szczęśliwa jak po prostu będziesz .daj ile możesz pieniędzy ,a siostra to napewno zrozumie. ...nie kupuj nic ,chyba ze siostra coś konkretnego sobie życzy.Pozdrawiam

Gość gość
zastawę można wyslać kurierem ;)

Gość gość
Dajcie spokój z ta zastawa....zastawę kupujesz na długie lata nie ma nic gorszego jak dostaniesz jakaś która ci się nie podoba i potem musisz długie lata na nią patrzeć .pieniadze wyrzucone w błoto!,