Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ondlaciebie25

25 latek pozna dojrzałą kobietę. Pomorskie.

Polecane posty

Gość Ondlaciebie25

Witam! Wprawdzie zdaję sobie sprawę, że niezwykle ciężko będzie mi wybić się w tłumie, to myślę że różnię się od przeciętnego użytkownika tego forum, dlatego postanowiłem spróbować. Jeśli będziecie mieli ochotę, szybko przekonacie się, że jestem realnym, dojrzałym emocjonalnie facetem na poziomie, któremu obca jest infantylna mentalność niektórych moich rówieśników. Szukam kobiety sporo starszej od siebie. Osoby inteligentnej, zrównoważonej emocjonalnie. Interesuje mnie znajomość dyskretna, namiętna - przygoda dwojga kochanków. Chciałbym żebyśmy odkrywali się wzajemnie i przeżywali czułe chwile pełne uniesień. Mam 182cm wzrostu i jestem przystojnym, dobrze zbudowanym szatynem. Pachnący, zadbany, zawsze schludnie ubrany. Interesujący mężczyzna z otwartym umysłem wolnym od uprzedzeń i głową pełną fantazji. Inteligentny, wykształcony, kulturalny i sympatyczny. Zapraszam do kontaktu: ondlaciebie25@o2.pl

Gość MILFa z pomorskiego
Sorry, facet, ale jak mi się zachce młodego, to sobie wezmę 18-19latka, a nie zmanierowanego 25letniego prawika

Gość Ondlaciebie25
O gustach się nie dyskutuje. Udanej niedzieli życzę. :)

Gość gość
pdopinam sie pod temat :) wybacz mlody19lat@onet.pl

Gość gość
W górę. :)

Gość gośćolala
Jestem zainteresowana. A czego oczekujesz od dojrzałej partnerki bo wiesz mamy ciałka już nie takie jędrne jak twoje rówieśnice. Choc moje nie powiem nie najgorsze, ale.... Żeby potem nie było że be...

Gość Ondlaciebie25
Najkrócej byłoby wyróżnić dwa aspekty mojego zafascynowania starszymi kobietami. Po pierwsze: mentalność. Dojrzała kobieta jest, moim zdaniem, pewna siebie, wie czego chce i potrafi się o to upomnieć. Jest doświadczona życiowo, niebanalna, przez co potrafi być doskonałą rozmówczynią. Po drugie: wygląd. Spora część kobiet, z którymi rozmawiałem, miała różne kompleksy związane ze swoim ciałem. (nie mówię, że Ty je posiadasz, albo że Ci czegokolwiek brakuję) Ja widzę to nieco inaczej: to naturalne piękno kobiety. Elegancja, świadomość siebie, swoich potrzeb i ciała. Zadbana, dojrzała kobieta wręcz emanuje niewymuszonym seksapilem. Jeśli faktycznie jesteś zainteresowana, napisz maila na adres z pierwszego postu: ondlaciebie25@o2.pl

Gość gość
a jednak zmanierowany dzieciak :) pisz kolezanko pisz w koncu twoj tylek :)

Gość Ondlaciebie25
Zgadzam się z przedmówczynią/przedmówcą - to rzeczywiście dobry pomysł, żeby napisać i spróbować porozmawiać na mailu. Tutaj może być ciężko o sensowną konwersację...

Gość paradam041
Proponuję zajrzeć na http://ekstaza.pl . Jest trochę ogłoszeń, więc może kogoś sobie wybierzesz :)

Gość Ondlaciebie25
Nie, dziękuję. :)

Gość gość
Powodzenia Ci życzę bo sam wiem jakie to przyjemne. Jestem w Twoim wieku, ale mam to szczęście, że uprawiam seks z 40 latką. Zupełnie inne doświadczenie niż seks z rówieśniczką. Kompletnie inne...

Gość Ondlaciebie25
Dzięki. Ja również mam za sobą taką znajomość i, podobnie jak Ty, wspominam ją jako coś niesamowitego. Chciałbym to powtórzyć i stąd moje 'ogłoszenie'.

Gość gość
Miłej soboty. :)