Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie penisy najbardziej się Wam podobają

Polecane posty

Gość gość
gość dziś może go nie podniecasz :( mój też ponoć był długodystansowcem, dopóki nie trafił na mnie... 10-15min i po zabawie;)

Gość gość
a ja się całe życie zastanawiałam skąd w USA bierze się tak silny wstręt do nieobrzezanych... ponoć laska, kiedy podczas gry zauważy, że facet jest nieobrzezany, potrafi ubrać się i wyjść...

Gość gość
mały łepek, poza tym ogólnie jakiś taki mały się wydaje i za dużo skóry na trzonie... nie bardzo mi się widzi ogólnie:/

Gość gość
gość dziś za mały psiorek

Gość gość
gość dziś był nawet o tym wątek w Seksie w wielkim mieście ;) charlotte powiedziała, że nieobrzezany penis wygląda jak pomarszczony spaniel, czy coś takiego

Gość gość
mały i główka wogóle prawie nie odstaje... może brak napletka by mu coś pomógł, ale wątpię

Gość gość
gość dziś pamiętam właśnie :)

Gość gość
gość dziś Człowieku, czy Ty oczu nie masz? Cos takiego na forum wrzucasz... Zniesmaczona jestem na maksa. Tfu Chyba jestem tu po raz ostatni

Gość gość
gość dziś może go nie podniecasz smutas.gif mój też ponoć był długodystansowcem, dopóki nie trafił na mnie... 10-15min i po zabawie X No to sam sobie chyba tez robic tez najwyrazniej nie umie :P bo z tym tez mu schodzi ale no tez zalezy co dla kogo dlugo, dla mnie 15 min czystego rzniecia to już wlasnie za duzo, do 10min optymalnie.

Gość gość
23:04 Krotki troche,jeszcze widze ze reka odpowiednio przyciskasz u podstawy, ale ogolnie Ok wg mnie.

Gość gość
gość dziś facetom sam na sam zawsze schodzi zdecydowanie dłużej, niż podczas penetracji... no chyba, że dziewczyna nie ta... czystego rżnięcia, to się wystrzegaj... ma być subtelna miłość z penetracją...

Gość gość
wydaje mi się, że autorka pisząc "czyste rżnięcie" miała na myśli "samą penetrację", a nie k****enie się w bramie;) i po co ten pocisk, że facet ją nie podnieca? ehh...

Gość gość
gość dziś ale opinie podobne do mojej również się pojawiają... na ogół widać - nawet tak, gdzie obrzezanych mają na każdym kroku, raczej przychylają się ku obrzezanym, a nie za odmianą...

Gość gość
gość dziś reka to zawsze dlugo schodzi, ale fajnie ze masz takiego, ktory moze 10min...:)

Gość gość
jedynka to róg jednorożca :classic_cool: czyli jednak one istnieją :D

Gość gość
a 2 to butelka :D

Gość gość
gość dziś Dokladnie to mialam na myśli. Ale dobra, no nie podniecam go, niech bedzie :D jednak skoro ja mam orgazmy to jego problem ;) na łańcuchu przypiety nie jest A czego sie kto chce wystrzegac to juz zalezy od indywidualnych preferencji. Dla mnie zawsze subtelnie jest nudno zwyczajnie. 23:28 te 10min nie do konca jest dobre, bo ja z kolei szybka jestem. Tak czy owak brak obrzezania mi akurat nie przeszkadza, a chyba od tego sie zaczelo :) i z tego co wiem faceci wcale nie sa chetni by w doroslym zyciu sobie taka frajde sprawiac. Jakby to bylo dla nich takie super to mysle, ze wiecej facetow u nas by to robilo. Tak obstawiam

Gość gość
a 3 to butelka dla dziecka.. 4 rurka z kremem

Gość gość
11 cm we wzwodzie bedzie idealny bo daje orgazm z punktow u,a,c,g i wytrysk

Gość gość
gość dziś a nie udaje Ci się dojść kilka razy pod rząd? po razie tracisz od razu nawilżenie i podniecenie? ja takiego długodystansowca wykorzystałabym na maxa inna sprawa, że wydawało mi się, ze faceci szybko odpływają, kiedy laska dochodzi...

Gość gość
Nie znacie sie pajace małe penisy uaktywniaja orgazmy 10x mocniejsze niz wieksze czy srednie penisy tylko partner musi trafic w te punkty w odpowiednich pozycjach.

Gość gość
gość dziś Ja po orgazmie opadam calkowicie z sil i zwyczajnie nawet mi sie nie chce wiecej. No marnuje potencjał wlasnie :P ale od zawsze tak mialam. A jak zostaje mi energia na 2 raz tzn. ze pierwszy byl kiepski. Mi sie wydaje, ze on sie za bardzo spina, kilka razy po prostu widzialam jak sie denerwowal, ze ja juz a on "jeszcze", jak ja sie zajmuje wylacznie nim i wie, ze teraz czas tylko dla niego to nic sie nie przedluza, kiedys mnie zaskoczyl, z 2 min i koniec, ale to ustami. Gumki swoja droga mu nie odpowiadają, ale no wiekszych to praktycznie nie ma. A pytona w spodniach jednak nie ma by az tak grymasic. Teraz nowe bedzie testowal, zobaczymy. Szukac dziury w calym nie lubie. Ale no kto wie, moze i z inna by szybciej dochodzil :P droge zawsze ma wolna

Gość a do anala jakie
lubicie?

Gość gość
karzde,a raczej swoj,a w sumie to żadnie

Gość gość
chciałabym spróbować wreszcie z obrzezanym...