Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kołdra 180x200, a pościel 200x200 czy pasuje

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, mamy kołdrę 180x200. nietypowa, pościel kupuję głównie na allegro. Czy któraś z Was może zakładała do tego rozmiaru kołdry pościel 200x200? Czy to bardzo źle wygląda? W ikei są piękne pościele ale niestety nie mają 180...

Gość gość
raczej bedzie niepasowac

Gość gość
Ty to chyba blondynka jesteś , oczywiście ze możesz kołdrę powlec zaduża poszewka ale jak to wyglada.Popros kogoś ,to ci zwęzić o 20 cm 2 metrowa poszewkę. Nie znasz żadnej krawcowej lub " praktycznej " pani sąsiadki?

Gość gość
Ja tam uważam ze by nie bylo widac. Ikei mam juz kilka kompletów pościeli i nie polecam z lyocelu. Tylko satyna bawelniana albo len. Lyocell sie zmechacil po 4 praniach na 60 stopniach a poduszki miesiącu spania.

Gość gość
Uwierz mi, nie bedzie pasowalo :) wlasnie patrze na taka za duza poszewke i smiac mi sie chce, ze taka glupia bylam i kupilam :)

Gość gość
dzieki za odpowiedzi ;)

Gość gość
Ja bym nie mogła usnąć, jakby mi taki "flak" wisiał z boku pościeli.

Gość gość
Będzie pasować :)

Gość gość
Ja tak mam i prawie nie widać

Gość gość
:-) dokładnie potem wisi" flak":-)

Gość gość
Rzeczywiście, trudno dostać ładną pościel 180x200. Na rynku jest mały wybór. Proponuję Ci zmienić kołdrę na 220x200. Nie jest to wielki koszt a będziesz miała większy wybór. I tak kołdry powinno się wymieniać co 4-5 lat. A przy okazji zyskasz wygodę. https://www.taniaposciel.pl/posciel/k/12/1 Pościel czy kołdry ja zawsze tutaj kupuję. Zerknij może coś wybierzesz :)

Gość MamaKubusia11
Dziewczyny, a ja Wam zaraz podeślę linka z dużym wyborem pościeli w rozmiarze 180x200 (http://www.elway.biz/37-posciel-3d-180x200). Sama tu kupuję i jestem zadowolona. Najwyższa jakość materiałów w połączeniu z niezwykłym efektem 3D to jest to! a do tego duży wybór motywów i kolorów, wszystko w jednym miejscu. Sprawdźcie same :)

Gość gość
też polecam ten sklep Elway

Gość gość
Ja w lidlu wypatrzyłam pościel satynową za 70 zł i głupia wzięłam 200x220, a kołdrę mam taka sama jak Ty. Nie mogłam tego założyć to raz, a dwa to w nocy z mężem mieliśmy w środku poszewki supeł z kołdry i spaliśmy praktycznie pod samą poszewką. Nie wyglądało to dobrze i non stop się sciągało.

Gość gość
sprawdziłam bo polecacie ten sklep Elway i jestem też zadowolona, mają bardzo duży wybór, ja wybrałam pościel 3d http://www.elway.biz/33-posciel-3d ale są i rozmiary 180x200 oraz 200x220 - serdecznie polecam, sprawdzcie wyprzedaże :)