Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna 31 nie warto sie juz starac

Polecane posty

Gość gość

Rownolatkowie i starsi mnie olewaja albo sa zajeci albo wolni, ale sie czaja (czyli olewaja), od czasu do czas chodzi za mna jakis mlodszy, ale to wiadomo, ze taki mysli tylko o tym, ze "doswiadczona 31 go bedzie uczyc". Rownie dobrze moge juz wiesc spokojne zycie, nie wydawac na glupoty jak ubrania, fitness kluby, ksmetyki , a tylko splacac mieszkanie i wydawac na ksiazki. Bo w zadne jednorazowe numerki nie chce sie pakowac, znowu na powazne podejscie panow do mnie juz obserwuje , ze za pozno. Ktora sie ze mna zgadza?

Gość gość
żadna :D

Gość gość
dbaj o konndycje, bo bedziemy pracowac do us..nej smierci, na emeryturre nie licz

Gość gość
myślenie kobiety jestem sama więc nie mam dla kogo ćwiczyć :P Kobieto dbasz o siebie dla siebie przede wszystkim i mówię to Tobie ja prawiczek. Mam kaloryfer dla siebie a nie dla kogoś!

Gość gość
Oj jak nam zrobia islamska polske albo wojne to nie bedziemy pracowac az tak dlugo :D

Gość gość
jestem taka sama, lat 28

Gość gość
Ja osobiscie uwazam, ze masz bardzo plytkie i glupie podejscie do zycia, mierzysz facetow jedna miarka i ze Ty autorko faktycznie, jesli sie nie zmienisz, szanse na sensownych zwiazek masz bliskie 0 - nie z powodu wieku, a bzdur, ktore sobie wkrecasz.

Gość gość
przecie wszyscy faceci sa tacy sami byle z*****ać i sie nażreć to jaka miarką ma ich autorka mierzyc niby:D?

Gość gość
nie warto się starać ,nigdy,ani mając lat 18 ani majac lat 40 ,chyba ze dla samej siebie to tak :) Jak kreca Cię ksiażki to inwestuj w książki ,jak kręca Cie makijaże to inwestuj w makijaże. Nie patrz co kreci facetów,bo kazdy jest inny,wartosciwego faceta kreci głównie wielki celulit na mózgu

Gość gość
"wartosciwego faceta kreci głównie wielki celulit na mózgu"- w sensie pomarszczony mozg?:o

Gość gość
tak pomarszczony ,taki ze zwojami ,a nie po medialnym liftingu

Gość gość
Żyj tak, by Ci było wygodnie - i przede wszystkim bądź sobą. Nie ćwicz dla potencjalnego faceta, ale dla siebie. A jak nie potrzebujesz zgrabniejszej sylwetki, lepszej kondycji, to się nie zmuszaj. Natomiast co do spotkania odpowiedniego faceta, to nie jesteś za stara czy coś. Moje 2 koleżanki związały się po 30. - jedna poznała przyszłego męża, mając 32 lata, rok później urodziła dziecko. Druga ma teraz 36 lat - faceta poznała podczas ostatnich wakacji. Ale ona akurat bardzo walczyła o to. Dużo wyjeżdżała, spotykałą się z róznymi ludźmi, chodziła do wspolnoty itd. No i dbała o siebie w miarę możliwosci, choć za ładna nie jest. Ale co ciekawe - kilka lat temu schudła ze 20 kilo, nie przyczyniło się to jednak do poznania faceta. Potem trochę wpadła w doła, zaczęła znowu tyć i właśnie wtedy się pojawił - co ma czyje być. Także głowa do góry!

Gość gość
gość dziś przecie wszyscy faceci sa tacy sami byle z*****ać i sie nażreć to jaka miarką ma ich autorka mierzyc nibysmiech.gif ? xx Właśnie!

Gość gość
gość dziś - Jeżeli chodzi o miarkę jaką autorka mierzy ludzi, to jeśli o mnie chodzi, może ich mierzyć, nie mierzyć i robić co chce, łącznie ze staniem na głowie i klaskaniem uszami :) Bo to nie moje życie i nie ja je sobie je.bię ;)

Gość gość
gość dziś a co myslisz, że twoj idealny maz/narzeczony/chlopak nie znudzi sie toba? nie wymieni Cię po slubie na młoda, seksi blond 20stke? nie zostawi Cię z dziecmi jak poważnie zachorujesz? faceci lubia przyjemności a nie problemy

Gość gość
Żyj normalnie, odpuść szukanie sam się znajdzie. Znam takie, które za mąż wyszły w wieku 32 i 34 lat i jedna z tego co wiem za młodszego od siebie i to sporo. Są ze sobą dobrze ponad 10 lat i nie narzekają ani on ani ona. Są super zgraną parą, wiele by tak chciało.

Gość gość
gość dziś Nie mam idealnego mężczyzny. Mam 37 lat i w zeszłym roku się go pozbyłam. Pracuję nad swoją osobowością. Ideałów nie ma. Jeśli znajdę faceta, który też pracuje nad sobą, mamy wielkie szanse na sukces. Nie skreślam wszystkich facetów, bo z jednym czy dwoma mi się nie udało. Wyciągam wnioski z błędów. Młodość, uroda i blond włosy to nie wszystko :)

Gość gość
"Młodość, uroda i blond włosy to nie wszystko usmiech.gif " chyba dla ciebie dla wiekszosci mezczyzn to jest wlasnie to czego szukaja i pragna

Gość gość
Nie obchodzi mnie większość. Moim celem jest to, żeby mimo ograniczeń mieć najbardziej zaje/biste z możliwych żyć. I staje się MAGIA :) Tkwij sobie w swoich ograniczeniach,ja nie zamierzam!

Gość gość
Ja juz nie mam sily...

Gość gość
Lale polskie nadal żyją w średniowieczu, liczą, że samo spadnie z nieba, że ktoś będzie wokół nich biegał. Dzisiaj nie ma już tak łatwo, a zwłaszcza po trzydziestce. Trzeba się postarać, wysilić, wykazać inicjatywą. Jak nie, to zostaje jęczenie i kupno kota.

Gość gość
up

Gość gościnnie dzisiaj
Skończyłaś 30-kę i nie masz męża/narzeczonego/chłopaka ? Tragedia :P Dwa wyjścia Kup sobie kota Zrób wymiar na trumnę Kobieto !!! Przestań pisać głupoty Dorośnij Może jest szansa że jeszcze pożyjesz ( co najmniej 55 lat) pozdrawiam 30 z ogromnym plusem :P Bez kota Nie robię miarki nie mam męża/narzeczonego/chłopaka i MAM NADZIEJĘ ŻE PRZEDE MNĄ JESZCZE OKOŁO 50 LAT ŻYCIA 🌻

Gość gość
autorko topiku na uczuciowym jakiś samotny szuka kobiety może Ciebie :)

Gość gość
P*****le mam 33l i nigdy mnie nikt nie kochal czysta miloscia ,nigdy nie bylam w zwiazku ,jestem na straconej pozycji, umre jako stary samotny moher a mam juz w szystko w d***e caly swiat i siebie tez, mam w d***e. PORTALE INTERIA TAM NIKOGO NIE POZNASZ, BYLO TRZEBA BRAC SIE W WIEKU 20L NO TO TERAZ DOLACZ DO MOJEGO KLUBU SINGIELEK.

Gość gość
Autorko, jeżeli piszesz, że nie chcesz jednorazowych numerków, to znaczy, że coś jest z tobą nie tak. Jeśli facetowi byłoby dobrze z tobą w łóżku, to nie skończyłoby się na jednym numerku. Widać jesteś albo brzydka, albo bardzo kiepawa w te klocki. Być może masz też coś z banią, że faceci nie chcą być z tobą. Jak dziewczyna jest zadbana, miła, niezła w łóżku, to nie ma opcji, żeby nie miała przynajmniej kilku adoratorów. O czym ty więc gadasz?