Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

do panów

Polecane posty

podchodzi do was ładna dziewczyna znacie się z widzenia. Mówi że chce mieć z Tobą dziecko. Jak reagujecie? Jak myślicie że moglibyście zareagować? Co z tym zrobicie?

Gość gość
Abu x2 Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest tam browar namysłów

Gość gość
Chcesz pobierać 500 plus?-odpowiadam

wolisz mieć sam? "Nie chce pobierac 500 plus chce mieć z Ciebie i z Tobą dziecko bo mi się zgadzasz pod każdym względem odpowiadam" I co dalej?

Gość
nie jestem facetem, ale pomyślałabym na ich miejscu ze jesteś jakaś chora psychicznie, jeśli podchodzisz do faceta, którego znasz z widzenia i mówisz ze chcesz mieć z nim dziecko ;):P

Gość gość
Chcesz mnie zaprosić do łózka i oskarżyć o gwałt?

oczywiście nie odrazu. Chodzi o takie przypuszczenie że sobie myśe o ten się nadaje. Poznanie i przebywanie z sobą było by najpierw później decyzja o dziecku. Po co mam kogoś oskarżać o gwałt jak chce mieć z nim dziecko?

Gość gość
abu abu wczoraj Dziecko dopiero po ślubie i intercyza oraz badania psychologiczne przed i po kobietą po ślubie odwala niestety ale to prawda. Jeśli chcesz wiedzie czy zgodziłoby się większość facetów porostu zalało formę i już ja jako prawiczek szukający prawdziwej miłości najpierw chciałbym się przekonać kim ta dziewczyna w ogóle jest.

rzeczywiście pytanie dziwne. Ale jeśli dziewczyna czymś się kieroje poważniejszym to pierwsze na co zwraca uwagę to czy może z nim mieć dziecko i to jest powód dla którego m.in. jej się podoba. Przynajmniej u mnie tak jest. Jak mi się ktoś spodoba (zauroczona) to myślę o dziecku z nim nie od razu oczywiście i z świadomością że to jednak może być pomyłka (w sensie jednak nie nadaje się ). :) Żadnej intercyzy i żadnych badań psychicznych nie dam się zamknąć w psychiatryku. sama umiem się leczyć :)

Gość gość
abu abu dziś żartowałem z badaniami. Chodzi o to by to była świadoma decyzja dwojga ludzi. Żeby nie grzmocić się z byle kim. Jak będzie wpadka i jesteś z kimś kogo kochasz i on kocha ciebie to nie będzie problemu. Większość nie wie co to brak prawdziwej miłości jak coś o tym wiem wiec dla mnie to jest najważniejsze.