Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcuso

Chamstwo psiarzy

Polecane posty

Gość Marcuso

Bez przerwy widzę, jak wielcy psiarze zostawiają osrane chodniki/trawniki. Mam tego dość normalnie!! Ileż można? Czy to taki problem wziąć woreczek i pozbierać? Co uważacie?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
uwazamy ze jestes p******a, zajmij sie swoim zyciem dziffkooo

Gość gość
uważam tak samo, mam cały obsrany trawnik przed płotem :O

Gość gość
Place podatki wiec moj pies ma prawo srac gdzie popadnie. Poza tym on robi tylko na chodniku

Gość gość
Chamstwo facetów jest nie mniejsze.Wszystkie drzewa ,smietniki,murki,krzaki,otwarte klatki schodowe etc są urynowane przez facetów.Śmierdzi uryną wszedzie! Zamiast czepiac sie psiarzy zamuntujcie sobie pampersa:-P panowie.

Gość gość
zwierzęta w chacie jak na wsi, może jeszcze hodujcie w mieszkaniach świnie, kury, kaczki, krowy i kozy?

Gość gość
Najczęściej hodowane bydlę w polskich domach to leniwiec, pijak i obszczymur

Gość gość
Do osoby która założyła ten wątek: zgadzam się z Tobą do pewnego stopnia. Posiadam psa o którego dbam jak zbieraniem po nim kupek. Sama jestem przewkurzona kiedy widzę wielgachne albo malutkie kupki na spacerze. Czuję się zaszczuta przez innych ludzi którzy myślą tak samo jak Ty, a przecież ZAWSZE sprzątam za swoim psem. Podkreślam; ZAWSZE! Mało tego, noszę ze sobą dużą butelkę wody z dodatkiem specyfiku anty moczowym żeby zawsze polać miejsce w którym nasika mój pies. To nie jest toksyczna ciesz i nie szkodzi środowisku. Tak więc powiedz mi, co mam jeszcze zrobić?! Często widzę biedne psiaki z zasuszoną kupą w okolicach ogona, długachne pazury itd... Normalnie nie mogę na to patrzeć ale kiedy zwracam właścicielom uwagę to zawsze słyszę od/pi/er/do/l się.

Gość gość
Tylko patologia z blokowisk nie sprząta po psach. Ja po swoim sprzątam i zwracam uwagę innym, kiedy tego nie robią. Niektórzy są tak bezczelni,że srają psem pod bramą wjazdową lub furtką sąsiada i co zrobisz z gnojem, któremu słoma z butów wystaje? Taki zostanie ukarany jak wdepnie w gówienko, nic więcej :-)

Gość gość
Najbardziej plugawy i zapaskudzony psimi odchodami jest teren blokowisk, wszelkie trawniki, gdzie monitoring nie sięga

Gość gość
blokowiska nie są przystosowane ani zaprojektowane do trzymania w nich psów