Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tela

Co powinnam zarobić?

Polecane posty

Gość Tela

Mam problem. Nie wiem czy powinnam zerwać ze swoim chlopakiem. Jestem juz z nim prawie 2 lata. Na początku to był zwiazek na odległość. Ale jakis czas temu przeprowadził sie do mojego miasta na studia. Wiem ze specjalnie dla mnie, bo normalnie wybrał by inne miasto. Ogólnie było mi z nim dobrze. Byl trochę inny niz inni mężczyźni z którymi się spotkalam. Ale nie przeszkadzało mi to. Ale czasami po prostu sie go boję. On sie strasznie denerwuje jezeli mu cos nie wychodzi... uderza w rozne przedmioty, kopię, krzyczy... Nigdy mi nie zrobił krzywdy. Jest czuły, kochany bardzo sie stara. Ale ostatnio jest co raz gorzej. Ostatnio pokłóciliśmy się o głupotę ii po prostu głupio mi o tym pisać ale... wziął kawalek nie wiem jak to nazwać od długopisu takie cos no i zaczął się okaleczac. Wcześniej mi mowil ze tez ti robił jak był mlodszy i kiedyś była tez sytuacje ze bylam zazdrosna troche sie pokłóciliśmy i tez to zrobił. Boje sie o niego bardzo, kocham go. Ale czasami mysle sobie ze nie dam rady, ze nie bede umiała mu pomóc. No i nazwyczjniej w zyciu zaczynam sie go bac. Chce jeszcze wspomnieć ze kiedyś tez miał problem z sexem... chodzi tu o cyber pisla z innymi dziewczynami , nawet jak juz ze mna był. Przyznał sie do tego. Przepraszał przyjechal nawet do mnie a mielismy do siebie bardzo daleko. A potrafił długo jechac pociągiem po calej nocy pracy. Widzę ze mnie kocha i ze sie stara. Ale jest o mnie BARDZO BARDZO zazdrosny, i jescze ta agresja jak sie pokłócimy... nie wiem co powinnam zrobić. Jak myślicie?? PS. Mam 21 lat, on jest ode mnie starszy o rok

Gość gość
Myślę że już dawno powinnas go zostawić. Chyba, że czekasz aż Ci sprzeda prawym sierpowy w szczękę.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona