Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wątpliwości czy powinnam powiedzieć siostrze prawdę o jej mężu

Polecane posty

Gość gość

W październiku zmarł mój szwagier w wypadku samochodowym. Moja siostra od tego czasu się nie pozbierała psychicznie, ciągle chodzi na jego grób, płacze za nim. Ale najgorsze jest chyba to że cały czas go wychwala jaki to był idealny mąż, ojciec, jaki kochany, itd...A ja znam prawdę że taki nie był. 7 miesięcy przed ich ślubem przespałam się z nim - rodzinny gril i za dużo alko - i zaszłam w ciąże. Na szczęście poroniłam ale on usilnie namawiał mnie abym urodziła i wtedy by był ze mną - nie wchodziło to zupełnie w grę bo mnie nie pociągał. Nie pójde się nikogo znajomego zapytać, ale może kiedy jej powiem jak z nim było naprawde, że nie byłtaki krystalicznie czysty to może wtedy się otrząśnie? Istenie prawdopodobieństwo ze mnie znienawidzi ale może jej to pomoże?

Gość gość
Glupia bylas ze to zrobilas i glupia ze chcesz powiedziec. Nigdy bym nie powiedziala

Gość gość
NIE

Gość gość
Musisz powiedzieć niech d**ek ZDYCHA SAM. Jest tylu wartościowych prawiczków że lepiej z nimi się wiązać.

Gość gość
Wiem że byłam głupia, nie przeczę, za dużo % po prostu ja nic do niego nie czułam. Ale może jeżeli skonfrontuję rzeczywistosc z tym co ja o nim wiem, to może siostra przestanie sie tak zachowywać?

Gość gość
opije cie dasz poskakać?;-)

Gość gość
Czy może ktoś napisać normalny?

Gość gość
nie bo normalni teraz puszki zbieraja na hasiokach:-D :-D :-D

Gość gość
gość dziś Nie znam człowieka ale ma racje

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Nie mow jej tego nigdy.Ona w koncu przezyje swoja zalobe,czas leczy rany i wroci do zycia.Ty na tym mozesz tylko stracic.Jak jej powiesz to na 100% Cie znienawidzi i po co Ci to? Niech go wychwala za dwa lata zapomni nie mieszaj sie do tego.

Gość Brunetos244
Niepociągał cie ale i tak sie z nim bzykłaś haha :D niezła desperatka z ciebie musiała być Nie czaje takich ludzi

Gość gość
gość dziś Tak ma racje chłopaczek.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Nie ma ani dziecka.ani jego wiec po co ? Zalobe kazdy musi przezyc i to po swojemu, zamiast jej pomoc to mozesz ja wpedzic w jeszcze wiekszy bol a nawet i depresje. Ona sie otrzasnie i jeszcze ulozy sobie zycie a ty zamiast jednej zadry w sercu bedziesz miala dwie. Brzydkie ale prawdziwe: nie ruszaj gowna bo jak ruszysz zacznie smierdziec.

Gość gość
A ja chyba jestem w mniejszości, ale wg. mnie powinnas powiedzieć jej prawde tzn. ze jej maz to BYL k****arz!

Gość gość
Autorko a w czym Ci przeszkadza to, ze siostra o swoim mezu chce dobrze pamietac? Napewno robił inne rzeczy z ktorych dumny nie jest. Aa w tym przypadku Ty jestes powodem tego, że to co zrobiliscie jego zonie jest najpodleszą rzeczą wobec niej. Zostala podwojnie zdradzona. I przez męża i przez własną siostre. Nie uważasz, że teraz kiedy ona go opłakuje będąc w załobie i cierpi, Ty jeszcze dodatkowo zadasz jej cios w serce i to podwójny ? Tylko dlatego, ze teraz po jego śmierci Cibie gryzie, ona mysli o nim dobrze?

Gość gość
Autorko zastanow sie nad samą sobą. Jestes jej wrogiem czy siostrą? Raz postapilas wobec siostry jak wrog i sie usprawiedliwiasz %. A teraz po raz kolejny chcesz ją skrzywdzic i to usprawiedliwiasz tym, ze ona dobrze mowi o swoim mezu. Zastanow sie nad sobą.

Gość gość
Powinnaś jej to powiedzieć.

Gość gośćp
Zal ci doope sciska, ze siostra mysli dobrze o swoim mezu a miał ja zostawić dla ciebie, ale nie zdążył? lub nie chciał jeszcze dzieciaka dałaś sobie zrobić po 1 razie w ciąże nie jest tak łatwo zajść mimo wszystko :D Prowokacja, oglądasz za duzo telenowel, ale ludzie sie nabierają, wiec 3/10

Gość gość
Wg mnie powinnaś ją z tym skonfrontować myśl że jej mąż nie był ideałem pomoże jej przetrwać - piszę to jako psycholog.