Gość gość Napisano Marzec 14, 2016 Pogawędki o pampersach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 14, 2016 Cześć już jestem będę o 13.00 bo teraz nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2016 Jest tu kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 14, 2016 Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 14, 2016 Wiesz co mi w nocy się przytrafiło. niedawno kupiłem sobie paczkę 10 sztuk pampersów happy 5. Zuzylem 2 a na resztę nie miałem okazji ich zużyć więc wczoraj postanowiłem się w nim przespać spałem tylko w samym pampersie żeby było fajniej a w nocy zachciało mi się siusiu, strasznie mnie skrecalo wiec lecę do kibelka siadam nic nie leci bo mi stanął (zapomniałem o tym ze mam pampersa) wracam do łóżka i śpię rano się budzę i gadam co tu kórwa tak śmierdzi patrze a ja w pampersie i to mokrym Dziwny zbieg okoliczności co nie ??? ciekawe czy tej nocy tak będzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2016 Serio czy sciemniasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2016 Nie to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2016 Trochę to dziwne bo ja nie mogę posikać się nawet jak mam luznego i chce mi się siku to i tak muszę pocisnąć żeby coś poleciało ale spoko wierze ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 14, 2016 A ja mam sposób jak się bez wysiłku posikać nawet jak stoi Jak chce ci się siku to załóż pampersa usiądź na kibelku i siedź ok 5 - 10 minut i nie myśl o nim. I jak wstaniesz i zaczniesz coś robić to popuscisz. A wiesz czemu ??? Bo gdy siadasz na kiblu to mózg daje sygnał że masz oddać mocz ale gdy napotyka po drodze przeszkodę (pampers) to zatrzymuje ten mocz a wczasie tych 10 minut wszystko będzie już za pecherzem i wtedy to co zatrzymuje mocz puści to ty się posikasz no chyba że wolisz czekać 4 godziny mam nadzieje że pomogłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2016 Jest tu kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 19, 2016 A no ja jestem zawsze kolo 6.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Jak się spało przez cały tydzień w pieluszce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 20, 2016 Nawet się nie pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Czemu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 20, 2016 Wyobraź sobie że jak założyłem pampersa w wtorek to był tak pełny że aż sztywny. W środę nie zakładałem i było git. W czwartek i piątek też nie zakładałem i posikałem łóżko a wczoraj założyłem pampersa i znowu miałem mokrego. Wiesz trochę zaczynam się bać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Wiesz lepiej popuścić niż się męczyć przy wyciskaniu chociaż kropelki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Ile masz lat. Jak masz na imię. Ja jestem maciek i mam 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 20, 2016 Ja Kamil i mam 15.5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Jakich pieluch używasz bo ja seni 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 20, 2016 Ja używam pieluszki happy 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Wtf to ile ty wazysz i ile masz w pasie bo ja ważę 51 kg i mam 85 w pasie i wyglądam jak pulpet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 20, 2016 O kórwa to nie możliwe ja ważę tylko 59 kg i mam 79 w pasie, ale wiesz ja nie lubię jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Nie no taki żarcik mam 14 he he he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 20, 2016 Dobra żarty mogą tu być ale tylko puki my dwaj tu piszemy ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 20, 2016 A skąd masz seni 2 bo chyba mama ci nie kupuje czy jednak tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Stary pogrzało cię czy co! ?pieluchy mam z sklepu po 2 zeta sztuka ale ja kupuje paczki więc mam za pół ceny ,no prawie za pół czyli 10 sztuk 13 zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 20, 2016 A ja mam paczki po 10 sztuk pampersów happy 5 za 8,50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Mieszczą ci się one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 20, 2016 Tak bo zakładam je jak majtki a zapinam na dole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach