Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 Serio miałeś pampers pantsa supcio jak był duży chłonny itp. ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Marzec 29, 2016 pieluszka happy? dasz e-mail ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 Kozaizm2@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Marzec 29, 2016 pampers Pans ! prawie nie czulem ze mam na sobie pampersa! fajne uczucie ! wygodny bardzo i chłonny ! bardzo polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 Jak długo już nosisz pieluchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Marzec 29, 2016 odpisz na e-maila ok? tam ci wszystko powiem ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Marzec 29, 2016 kto chce na GG popisać o pampersach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 ja, podaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Marzec 29, 2016 mam 15 lat i chętnie z każdym popisze o pampersach o wszystkim - to mój numer GG - 58628816 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Kwiecień 1, 2016 jest tu ktos? w wieku 15-17 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2016 18 od mca może być? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Kwiecień 2, 2016 może ! masz GG ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2016 Mam podaj swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Kwiecień 3, 2016 masz - 58628816 pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 pieluchomaniak skad jestes??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Kwiecień 6, 2016 Radom a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2016 katowice :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Kwiecień 12, 2016 podasz GG ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Kwiecień 12, 2016 podasz GG ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 22, 2016 Jest tu ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 22, 2016 ja jestem a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2016 Opiszecie swoje historie z pampersami? Lub największe przypaly z pampersami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2016 Bo jesteś chujem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2016 Czy będzie mi widać pampersa ? W mieście ? I czy komfort będę czuł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2016 Jest tu ktoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorpieluchowehistorie Napisano Grudzień 6, 2016 Zapraszam do lektury opowiadania. Pierwszy sezon ma 10 odcinków, a drugi właśnie się zaczął i dostępne są już 2 odcinki. Przypominam, że istnieje prawo autorskie i bez pisemnej zgody autora nie można opublikować materiałów gdziekolwiek. Polecam i zapraszam http://pieluchowehistorie.wixsite.com/opowiadania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2018 Jest ktoś z Bydgoszczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 3, 2018 Ja jestem z Bydgoszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach