Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Cwany jesteś nie ma co. Nosiłeś już inne pieluchy bo ja nie noszę je od miesiąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 20, 2016 Dzięks. Noszę od 9 miesięcy. Nosiłem już gugu 5, dada 5, happy 5, pampers activ baby 5, pampers premium care 6. Moje wrażenia: Gugu sztywne chłonność wielkość wygląd rozciagliwosc miękkość ------. Zapach +++ Dada małe śmierdzą słabo chłonne ---- Wygląd rozciagliwosc ++++ Pampers 5 zapach wygląd rozciagliwosc miękkość ++++ chłonność ---/+++ Pampers 6 to samo chłonność +++ Happy Wygląd. Zapach. Chłonność. Rozchodzenie moczu. Wielkość. Rozciagliwosc. +++++ wady brak happy to najlepsze pieluszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Kamil jestes gejem lub bi ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 25, 2016 Ni dl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 26, 2016 A co coś nie pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 pieluszka happy skąd jesteś? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 27, 2016 Z okolic Gliwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 27, 2016 Ja chodzę wcześnie spać więc gdyby co to będę zawsze o 15 i 6.00 i 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2016 to super, mieszkam niedaleko cb, chcesz sie poznac? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2016 A gdzie dokładnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2016 Mój e mail kozaizm2@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2016 no do gliwic mam jakąś godzinkę drogi pociągiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2016 RokoSmoko ponownie staje na nogi ... Udało nam się wprowadzić kilka zmian ale myślimy że najbardziej ucieszycie się z możliwości Rejestracji konta od lat 15. Zachęcamy was do dołączenia do nas . www.rokosmoko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Marzec 29, 2016 pieluszka happy? ten pampers jest chłonny? są w każdej aptece? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 Cześć no jest chłonny i całkiem duży i są w aptekach i są bardzo tanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 Ile masz w talii? Jesteś ab, dl, abdl Ile jesteś średnio w miesiącu sam w domu? Jak chcesz możemy popisać sobie maile u góry jest mój :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 czesc 80, abdl, bardzo rzadko niestety :/ NApisałem do Cb :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Marzec 29, 2016 ja miałem wczoraj na sobie Pampersa Pens! z******te uczucie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Informacje o darmowych próbkach i gadżetach. https://www.facebook.com/zamowzadarmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 Jeszcze nie doszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Marzec 29, 2016 ile macie lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 Ja 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 Ja miałem przed chwilą na sobie podwójną pieluszke jedna była mokra wiec założyłem drugą i było z***biście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Marzec 29, 2016 nosisz codziennie pampersy? mama wiedzą? z tatą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 Nie nie wiedzą noszę od czasu do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Marzec 29, 2016 a masz w domu schowane? pampersy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 No 15 schowanych napisz mi mejla jeszcze raz bo nie doszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluchomaniak Napisano Marzec 29, 2016 ja? mam napisać e-mail ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 No bo ten nie doszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieluszka happy Napisano Marzec 29, 2016 Nie sorry mam raka pomyślałem że to ty a to ten inny gościu :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach