Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy kobieta zaluje ,ze nie stracila dziewictwa z mezem ?

Polecane posty

Gość gość

Wtedy gdy maz jest bardzo słabym kochankiem. Kobieta jak kocha to i z łóżkową oferma ślub weźmie ale wtedy żałuje ,ze nie on był pierwszy bo już wie ,ze są lepsi. Czasami nieświadomość ułatwia życie.

Gość gość
0/10 kobiety dziś nie trzymają dziewictwa do ślubu każda się puszcza

Gość gość
Ja zaluje,ze stracilam dziewictwo z moim mezem (moim jedynym partnerem seksualnym). On nawet nie docenil, ze wczesniej z nikim nie sypialam, powiedzial, ze jest mu to calkowicie obojetne:-o Nie zaluje ze wzgledu na brak doswiadczenia z innymi facetami lecz przez to jego podejcie...

Gość gość
A Wy drodzy panowie trzymacie dziewictwo dla żony? Dlaczego to zawsze wszystko w jedną stronę idzie? Dlaczego jak widzicie dziwke jezory do kostek wam wiszą a na żony wybieracie zakonnice? Nigdy tego nie zrozumiem. I mądra kobieta nie żałuję tego co było przed ślubem.

Gość gość
mamy XXI wiek a nadal jak w sredniowieczu, zadnego, doslownie zadnego rownouprawnienia.nawet w cnotliwych i bogobojnych kregach niedziewica to szmata a facet ktory mial przed slubem tysiace-jak najbardziej OK, nie tylko moze ale i to swiadczy o powodzeniu i sukcesie.prostytutka sie ludzie brzydza, ale jej klientami, czesto szanowanymi mezami i ojcami z chata, kasa i dobra praca jakos nie i zawsze sie znajdzie wytlumaczenie.

Gość gość
gość dziś Bo oczekujemy od siebie czego innego. Wy chcecie doświadczonych mężczyzn więc mężczyzna Musi nawet jak nie chce sypiać z kim popadnie a Wy musicie trzymać cnotę dla męża i mężczyźni chcą porządnych kobiet. Dlatego kobiety wyzywają prawiczków a mężczyźni wyzywają puszczalskie kobiety takie jak ty

Gość gość
mężczyzna Musi nawet jak nie chce sypiać z kim popadnie biedactwo, jak ty cierpisz:)

Gość gość
Dlatego od kobiety wymaga się dziewictwa,bo od faceta kasy,urody i podrywu (przebojowości)

Gość gość
Wy , My ......a ja myślę ,ze każdy oczekuje czegoś innego. Jak zwykle głos paru osób ma być głosem wszystkich ludzi. Dla mnie mężczyzna nie musi być doświadczony , może być nawet prawiczek byle tylko potrafił kochać a z tym już trudniej w dzisiejszych czasach.

Gość gość
gość dziś Dla niektórych to nie jest przyjemne i nie chcą się szlajać wolą miłość i związek ale bez bzykania z kim popadnie dostaje się np. 30 letnim prawiczkiem a żadna nie chce niedoświadczonego tym bardziej w takim wieku

Gość gość
Nie wiem skąd się bierze u was takie myślenie że kobieta to kobieta tamto. Normalna kobieta potrzebuje miłości ciepła. Seks to tylko dodatek. Można się tego nauczyć razem np. Myślę że wy sami sobie to ubzduraliscie jako pretekst by bzykac jak popadnie. Po ślubie się okaże że żona nie lubi robić tego przy zapalonym świetle nie lubi oralu analu ani pozycji na jeźdźca. I macie kolejny pretekst by pobzykac inną. ;)

Gość gość
08,53 ulomie my nic nie musimy ... a to co ty myslisz pseldo facet z damskiego forum mam glemboko w d***e

Gość gość
Albo głupie tłumaczenia że to tylko seks że mężczyzna potrafi oddzielić seks od miłości a my biedne kobiety juz nie mamy tej zdolności. ;) ja nawet bym się nie spodziewała że wy jesteście tacy uzdolnieni. Tylko uczyć się od was. Na całe szczęście po mału nam to wychodzi.

Gość gość
gość dziś Jesteś szmatą to twój wybór a ja jestem dla twojej wiadomości prawdziwym mężczyzną bo już bzykałem kobietę. Więc możesz mnie cmoknąć w zadek:*

Gość PRAWDA SPOŁECZNA
Jeśli dziewczyna miała min 3 PARTNERÓW to znaczy że blisko jej do Pań lekkich obyczajów tzw. QURWY

Gość gość
09,14 mezczyzna to ty napewno nie jestes , tylko ograniczonym prawikiem co moze poszczekac na kafeteri dla kobiet , a tak bzykales kobiete ale w snach

Gość gość
PRAWDA SPOŁECZNA dziś masz racje

Gość gość
Dla niektórych to nie jest przyjemne i nie chcą się szlajać wolą miłość i związek ale bez bzykania z kim popadnie to go sobie stwórz zamiast sie szlajać

Gość gość
gość dziś Ruchałam 3 kobiety i pewnie masz już mokro bo wiesz jaki fajny jestem :P Jak każda chcesz doświadczonego a kobiety lubię bo można was jak szmate p*****ać bez zobowiązań. Właśnie dlatego tylko frajerzy wchodzą w związki bo zbierają na żonę szmaty,które tacy jak ja pukają od tak.

Gość gość
Ruchałam 3 kobiety i pewnie masz już mokro bo wiesz jaki fajny jestem jezyk.gif oj misiu pysiu, mało wiesz o kobietach, a poza tym to że juz wiesz co i gdzie sie wsadza to absolutnie nie swiadczy , że atrakcyjny z ciebie kochanek :)

Gość gość
09,18 haaa juz 3 , tak jasne bo ci uwierze , tacy jak ty nie maja kobiet , a jak juz to musza placic za sex , no ale popisz sobie bajeczki pseldo mezczyzno

Gość gość
09,22*

Gość gość
Sami siebie wystawiacie na pośmiewisko tym co piszecie. Potem się dziwicie że kobieta ma wysokie wymagania. Tez mam bo za dużo na tym świecie idiotów. Zwłaszcza w Polsce większość nie wiem czy można nazwać ich mężczyznami to dupki. I udajecie jacy to nie jesteście. Ale na szczęście nie wszyscy. Także drodzy prawdziwi mężczyźni to co napisałam to nie do was :-) tylko do tych co was nieudolnie udają. ;) do takich marginesow polskich mężczyzn co sobie wyobrażają bóg wie co. Nawet skladnie wypowiedzieć się nie potraficie. Ha ha ha. Codziennie jak wstajecie to kubeł zimnej wody na lep sobie nalejcie może trochę otrzezwiejecie. I CI CO ODPOWIEDZĄ NA MÓJ POST TO CI WŁAŚNIE MARGINESY KTÓRZY W DALSZYM CIĄGU BĘDĄ BRONIĆ NIE SWICH "JA".

Gość gość
Sami siebie wystawiacie na pośmiewisko tym co piszecie. Potem się dziwicie że kobieta ma wysokie wymagania. Tez mam bo za dużo na tym świecie idiotów. Zwłaszcza w Polsce większość nie wiem czy można nazwać ich mężczyznami to dupki. I udajecie jacy to nie jesteście. popieram, wieczny płacz , że kobiety mają wymagania. A po co sie zadawać z takimi facetami jak wy? Jakieś zalety macie? Fajną osobowość? Zainteresowania? Poczucie humoru? Potraficie o czymś pogadać ? Przecież tylko desperatki- brzydkie kulawe , albo z totalnie zrypanym życiem mogą na was polecieć, bo wiedza , że to ostatnia szansa na cokolwiek. Każda inna w miarę ogarnięta i chociaż trochę ładniejsza kobieta będzie wolała zostać sama całe życie niż na was popatrzeć

Gość ZAMYKAMM TEMAT
Temat zamknięty

Gość gość
Szkoda że zamknięty. Pośmiała bym się z tonących co brzytwy się łapią . :-)

Gość ja zaluje ze moja
zona nie byla dziewica :(

Gość gość
ja zaluje ze moja dziś zona nie byla dziewica smutas.gif X Az tak slaby w te klocki jesteś???? Współczuję, może poczytaj fachową lekturę :)

Gość ja zaluje ze moja
chodzi o to, ze jest nieczysta :O

Gość gość
ja zaluje ze moja wczoraj chodzi o to, ze jest nieczysta pechowiec.gif x Nie myje się ????