Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja

Polecane posty

Gość gość

Ja piexrdole.. życie mi się wali od kiedy zmarł mój tata (tzn listopad) jestem sama z siostrą, matka nas zostawila już dawno temu.. Mam 17 lat, moja siostra 18. Nie potrafię normalnie żyć sama ze sobą a co dopiero innymi ludźmi.. nie mam ochoty na nic, życie przestało być takie kolorowe, jakie było za czasów życia taty.. nie mam ochoty na naukę, na szkołę, na nic.. mogłabym tylko siedzieć w internecie i pisać jaka to jestem beznadziejna.. w moim otoczeniu nikt mnie nie rozumie, każdy tylko mówi weź się w garść, ucz się bo skończysz na ulicy.. najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja to doskonale wiem, że bez szkoły jestem za przeproszeniem w d*pie.. ale nie potrafię do niej iść, boję się nauczycieli a w szczególności matematyczki. Bałam sie, ale nie aż tak jak teraz.. mam już dużo opuszczonych godzin a nie ma nawet połowy semestru.. Codziennie sobie mówię, wstanę, pójdę .. popoprawiam te wszystkie szmaty jakie dostałam, ale to na nic.. nie mogę spać od 3 dni, siostra poszła do szkoły a ja siedzę załamana i placze.. ciągle myśle o swojej beznadziejnej przyszłości jaką przyjdzie mi wieść. Z najbliższymi się kłócę.. z moim chłopakiem co mam go w necie, co może wydawać się dla niektórych śmieszne, ale mamy sie spotkać w wakacje.. on jest naprawdę kochany ale ja ciągle się załamuje, odpisuje mu chamsko i nie piszemy do siebie z 2 dni.. chciałabym mu wyjaśnić jak jest, chociaż pisałam, że mogę mieć depresję, że nie daje sobie rady.. ale on pewnie nie wie co to depresja, bo co może wiedzieć człowiek, który jej nigdy nie miał? ogółem czuje się chujowo.. dlatego nie chciałam być nigdy w związku, żeby nie czuć się beznadziejnie tak jak teraz.. mało, że jestem załamana tą całą szkołą, to jeszcze taki typ będzie mnie wkurwiał.. masakra jakaś.. mam zamiar od jakiegoś czasu zapisać się do psychologa, mam nadzieję, że to uczynię. Co o tym wszystkim myślicie? jak dalej żyć? bo ja już kompletnie nie wiem, boję się wrócić do rzeczywistości..

Gość gość
pokaz cycki depresja cie opusci!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona