Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brat mnie maca kiedy myśli,ze śpię: (

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata,on 15 , mamy tylko 2 pokoje, 36mkw ,wiec dziele z nim maleńki pokój i łóżko... ostatnio obudziłam się w środku nocy i poozulam jego dłoń w moich spodenkach:-(

Gość gość
Nie reaguj, niech myśli że śpisz. Niech cię porządnie wymaca aż się spuśći na doooopkę. Wtedy możesz się obudzić.

Gość gość
On nie ma prawa cie macać! Zgłoś na policje albo rodzicom. A w ogóle masz tyle lat,powinnaś się wyprowadzić.

Gość gość
- Na starej piczy -- młody się ćwiczy... a co w tym złego? niech sobie pomaca...

Gość gość
jak im ?cudem ona się nie wyprowadzi ten brat to ostatnia alternatywa ostatnia deska ratunku jo nikt poza nim macać nie chce i to je problem.

Gość gość
1. skoro nie wstalas z wrzaskiem - to ci sie podobalo - jestes nie mniej zboczona od brata 2. 23 lata i spisz. zbratem w lozku?do pracy sie nie chce isc? 3. zalosna prowokacja.. albo zalosna zdzira z ciebie

Gość gość
Autorko a jesteś dziewicą

Gość gość
nie pozwalaj na to ponieważ on stanie się nienormalny i później komuś zrobi krzywdę , poskarż się mamie.

Gość
to prowo.:P Juz ze trzy takie tematy zakładał- bo podejrzewam ze to facet. być moze ten 15 latek i fantazjuje. :D