Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostrzegam was nie leczcie zębów kanalowo!wyrywajcie lepiej !zobaczcie na to

Polecane posty

Gość gość
niesamowite

Gość gość
pierdzielenie o szopenie ludziska nie wierzcie w te bzdury!! mnóstwo ludzi leczy teraz zęby kanałowo

Gość gość
Każda infekkcja jest grozna.... zepsuty ząb to jest swego rodzaju zakarzenie a zakażenie może iśc w kazdą strone

Gość gość
Jasne że tak...a jak wyrwiemy zeba to tez jest grozne.... lepiej miec swoje ząbki niż ich niemieć a podstawą to jest dobry dentysta ...broń boże na nfz... Ja chodzę do doskonałego dentysty z Olsztyna http://clearaligner.olsztyn.pl/

Gość gość
Ale to bez sensu. Pewnie 100 % tych co mieli zawał, w przeszłości miało plombowane zęby. Czy plomby powodują zawał?

Gość Daria886
No nie wiem, w Bonelli dental wyleczono mi już wiele zębów kanałowo i nic się z nimi nie dzieje, a przecież protezy to okropny wydatek, a nie wiesz, czy implant się przyjmie...

Gość gość
Myślę, że takie przekonanie to kolejny wymysł mediów, w dzisiejszych czasach praktycznie co druga osoba, miała w swoim życiu leczenie kanałowe - więc statystyka jest prosta ;) Ja korzystam z usług dentysty z Sosnowca http://stomatologia-palyga.pl/ i jestem bardzo zadowolony. Myślę, że jeśli leczymy zęby w profesjonalnych gabinetach, to nie mamy o co się obawiać :)

Gość gość
No i wszyscy co mieli zawał oddychali powietrzem. To też dowód, że oddychanie powoduje zawał? :-)

Gość gość
Leczenie kanałowe u brudasów dobre mi się psul w środku od korzenia a na wierzchu było wszystko dobrze i nagle zaczął boleć i co brudas jestem

Gość gość
O nie, na pewno nie wyrwałabym zębów. Ja miałam dużo problemów z zębami, ale zaczęłam chodzić do Bamedu i na szczęście udało się je wszystkie wyleczyć, z czego jestem bardzo zadowolona.

Gość tomekj983
Myślę, że nowe metody są robione na całkiem innej zasadzie. Ostatnio wykonywałem leczenie kanałowe w Dental Park i nie wierzę, że jakoś to źle wpłynie na moje zdrowie. Ból zęba był straszny, nie chciałem go wyrywać, więc było to jedyne rozwiązanie. A ta klinika ma najnowsze metody, jako jedna z lepszych w Krakowie.

Gość gość
Warto leczyć zęby kanałowo. Nie ma w tym nic strasznego. Oczywiście warto to robić w sprawdzonym gabinecie stomatologicznym. Jeżeli mieszkacie w okolicach Zamościa to wybierzcie się do http://bezbolesnie.pl/ Tam możecie liczyć na profesjonalne leczenie kanałowe.

Gość gość
Jak sa korzenie powykrzywiane żadna kanałowka nie pomoże ,nie oczyścisz dobrze kanału ,nie zrobi tego stomatolog do konca korzenia ,jest to awykonalne,! Pozostanie usuwanie zeba .U mnie tak było miałam 8 zebow kanałowo leczone po 3 latach zmiany okolowierzcholkowe aaa dlaczego bo sie nagle okazało ze poprzedni dentyści nie przebijali sie do konca kanału( korzenie zakręcone) by go oczyścić,ale kase Wzieli .Zeby poszły do usunięcia,mam spokoj