Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pyskate kobiety

Polecane posty

Gość gość

Niemiłe, z agresywnym i wynioslym tonem głosu, klnące. Co o takich myślicie?

Gość gniazdo
Co kto lubi. :) Czasami kazdy musi przeklnąć i podnieść głos. :)

Gość gośćmjdg
sama czasem jestem pyskata i przeklinam ale potrafię tez milczeć i być opanowana,znam takie plotkary pyskate jak z rynku które cały czas mielą ozorem nie mając wyczucia co i kiedy wypada,są nie do zniesienia

Gość gość
To oczywiste że nikt nie lubi pyskatej i agresywnej baby bo kobietą tego nie można nazwać .

Gość gość
Kłótliwe, a pyskate, to jednak co innego. Moja eks była kłótliwa, tzn. miała konfrontacyjny charakter, wciąż szukała pretekstu do awantur, ciągle było nie tak. Zamknięta w sobie i wyniosła. Przelkeństwem prawie nigdy nie splamiła sobie ust. Moja obecna jest asertywna, wygadana i pyskata, klnie jak szewc, wydziera się na mnie, a za chwilę śmieje się, taka kobieta żywioł. Co w sercu, to na języku. Na początku sobie z tym nie radziłem, teraz, kiedy znamy się dużo lepiej, gdy na mnie wrzeszczy strzelam banana i mówię: ależ ty jesteś sexi, kiedy się złościsz, albo: no dalej kotko, pokaż pazurki. To ją rozbraja w moment :)

Gość gość
nie wiem czy dorosła kobiete mozna nazwac pyskata. Raczej wygadana czy z cietym jezykiem jak w pozytywnym znaczeniu, albo zaczepna i klotliwa jak w negatywnym. bo pyskowac to mozna do kogoś kto jest "wyzej" od Ciebie a nie do faceta. I moj nie narzeka, bo raczej jestem po prostu ironiczna, mam ciety jezyk wlasnie, lubie zabawe slowem, w dyskusji jestem trudnym przeciwnikiem, przeklinam jak uznam za stosowne -czasami duzo, czasami nie, nieraz wypowiadam sie bardzo dosadnie i wyraziście. Nawet mam wrazenie, ze to wiekszosci mezczyzn sie to podoba. Tylko konserwatysci maja problem z tym i sie smiesznie wsciekaja :D

Gość gość
Ja mówię o czym innym niz wy piszecie.

Gość gość
No to rozwiń, o czy mówisz.

Gość gość
Wg kobiet jak one kogoś biją, poniżają czy wyzywają to mają cięty język ale jak mężczyzna zwróci jej uwagę o cokolwiek to zaraz nazywają go chamem. gość dziś Witać po niej jaka z niej wulgarna kobieta i jeszcze myśli, że mężczyznom się to podoba:P Właśnie z powodu takich kobiet dobrze wychowanych i kulturalnych mężczyzn nazywa się ciepłymi kluchami. Mówi się o kryzysie męskości bo mężczyźni mniej piją alkoholu od takich kobiet, są mniej wulgarni, agresywni, brutalni, chamscy itd.

Gość okrutna zła i podła
poprzedni komentarz autor zapomniał podpisać:zniewieściała ciepła klucha-)

Gość gość
pisze sie kryzys męskości bo wielu facetów jest tchórzliwymi maminsynkami i pierdołami albo ulizanymi biberkami w damskich ciuchach dla mnie ,prawdziwy męzczyzna to ktoś odważny,silny,dobry,odpowiedzialny,opiekunczy i uczciwy,ani bad boy ani mamin

Gość gość
"Witać po niej jaka z niej wulgarna kobieta i jeszcze myśli, że mężczyznom się to podoba" Tak, analnie gwalce facetow :D bicie ludzi, poniżanie, brutalnosc, picie alkoholu. Jaka jeszcze masz projekcje? To fantazja czy wspomnienie Twojej matki? :D Jesli faktycznie w tych cechach Cie przewyzszam to zbadaj sobie moze poziom testosteronu, co? Bo skoro ja nigdy nikogo nie uderzylam to Ty chyba majac jeszcze nizszy poziom agresji sam sie nadstawiasz przechodniom. Odnosnie podobania sie - ja WIEM, ze sie podobam :) jak ktos jest atrakcyjny to jest to mu po prostu okazywane, ale no nie kazdy ma to szczescie by sie o tym przekonac... Jednaj moze mna interesuja sie mezczyzni, ktorzy sa wystarczajaco pewni siebie i nie musza za pomoca uleglej partnerki udowadniać jacy sa "macho". I potrafia wdac sie w blyskotliwa wymiane zdan zamiast plakac jak, juz nawet nie ciepła a rozgotowana, pozbawiona smaku klucha. Pozdrawia "Wulgarna Analna Gwalcicielka"

Gość gość
14.44 a ile jestescie razem??

Gość gość
Ja wolę kobiety spokojne, doskonale wyczuwam te z temperamentem ;-) podoba mi się jak opanowana na codzień kobieta jest wulkanem w łóżku. Te wygadane kojarzą mi się za bardzo z polityką i taką agresywna kobiecością. No co kto lubi.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
14 44to ile Ty ich miałeś.Wojtuś???

Gość gość
Razem 4 lata.

Gość gość
No to opisałeś tąG..fakt podobno ciągle używa słowa "k***wsko"..hmm aniołkiem to ona nie jest.4 lata to mało.

Gość gość
Moja żona wychodzi do klubu i wraca pijana, czasem się awanturuje i klnie jak szewc i nie uważam, że z tego powodu jest mniej kobieca wręcz przeciwnie to normalne zachowanie u kobiet.

Gość gość
Normalne??chyba zwariowałeś.

Gość gość
Moja żona zachowuje się tak samo jak partnerka gość dziś albo kobieta gość dziś . Jakoś do nich się nie czepiasz tylko do mnie!