Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ja Kub

Pomocy

Polecane posty

Gość Ja Kub

Jestem narkomanem. Niepotrafię sobię z tym poradzić to jest jakieś błędne koło. Tak bardzo chciałbym przestać, nienawidzę siebie za to kim się stałem, ale ciągle robię te same błędy. Ktoś by powiedział jeżeli nie chcesz to po co bierzesz.... nie wiem po co, nie potrafię tego wytłumaczyć, to się pojawia nagle to uczucie, dziwne coś jak amok pojawia się nie wiadomo z kąd. ćpam co raz częściej, coraz więcej nie śpie po kilka dni nie jjem.... Na co dzień nie palę nie piję, ale gdy już zacznę brać to wszystko się zmienia, potrafię spalić całą paczkę fajków w ciągu nocy, piję alko w ilościach x 0,7 idzie mi lekką ręką w ciągu kilku godzin a co mówić przez 3 dni, myślicie, że to nie możliwe... ha. to nie znacie granic wytrzymałości ludzkiego organizmu. Nie mam już siły... Mam dopiero 21 lat. GNIJE!!! Byłem bardzo przystojny, dalej sobie wmawiam, że jestem... G****o prawda. Czekać aż to mnie zje? Czy skończyć z tym teraz? Zastanawiam się, nie wiem... Życie jest takie piękne, ale nie potrafię żyć udaję szczęśliwego. Przez to g****o skrzywdziłem najbliższe mi osoby okradłem ich, a one by oddały za mnie życie NA PRAWDĘ!!!! Moja kochana mama zawsze przy mnie była, ojciec ją zostawił, była sama sprzątała u ludzi w domach żeby było na chleb żebym miał co jeść, zaszła tak daleko teraz mam wszystko Wielki telewizor duży dom od dziecka wszyscy mi zazdrościli miałem wszystko najlepsze. A ja ją okradłem ze złota, pieniędzy, wynosiłem co popadnie by zyskać przychylność kolegów... i babcia moja kochana babcia... ma jeszcze dwoje wnóczków oprócz mnie, cioteczne rodzeństwo ale mnie kocha najbardziej wszystko mi kupowała na 12 urodziny dostałem skuter za 3 kafle. Zawsze mi mówiła mój pierwszy wnusiu tuląc mnie do siebie broniła mnie zawsze nawet osłaniając mnie własnym ciałem. Ją też okradłem. Byłem nawet poukładanym dzieciakiem, dobre oceny w szkole najlepszy na wfie uwielbiałem grać w piłę. A teraz nie potrafię się skupić przez 10 min. Tęsknię za tym kim byłem... Nie wrócę czasu... Jak uciec z tego obłędnego koła? Czy jeszcze kiedyś poczuję życie? Jestem wyprany z uczuć, nie potrafię kochać... Nie potrafię nic. Sprzedałem duszę diabłu. ZA TROCHĘ PROSZKU. Nikt mi nie jest w stanie pomóc... Nie wiem gdzie mam z tym iść, to jakiś obłęd?!? Proszę POMOCY! proszę...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować