Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielkanoc a dieta

Polecane posty

Gość gość

Co jecie w świeta takie jak Wielkanoc? Macie jakies zdrowe dodatki, przekąski bez tego całego sztucznego syfu i chemii??

Gość gość
idz na kurs gotowania do Babci, wtedy bedzie bez syfu

Gość gość
lewandowska ma na swojej stronie ma fajne zdrowe przepisy na świeta. Ja w święta planuje cheata choc po Bożym Narodzeniu na zdrowie mi nie wyszedł bo nabawiałam się mega zaparać, i w świeta musiałam szukać czynnej apteki by kupić dicopeg i uregulować wszystko. Teraz chyba czesc produktów zjem ( makowiec na bank!) a za resztę podziekuję by nie było powtórki z rozrywki ;)

Gość gość
jajka na twardo bez majonezu - z kremem awokado + szczypiorek + jogurt nat :) ciasto marchewkowe z orzechami słodzone dwa razy mniej niż normalnie :) chuda wędlina pieczona więdlina ze śliwką sałatki z tuńczykiem :)

W święta sobie raczej sobie odpuszczam:) trochę więcej słodkości przez jeden dzień nikomu nie zaszkodzi:) W tym roku Wielkanocny obiad odbędzie się u mnie, więc raczej będę stawiała na potrawy pieczone w piekarniku a nie smażone:)

Gość gość
i po co tyle żreć? :O

Gość gośćmaja
myślę że zjem trochę pyszności wielkanocnych ale nie będę szalała bo po co marnować swój dotychczasowy wysiłek włożony w dietę..? :) schudłam już 12 kg, biorę cały czas tabletki iqgreen które skutecznie ograniczają mój apetyt więc na jedzenie na pewno się nie rzucę :D

Gość gość
Ja ostatnio eksperymentuję z różnymi smakami. Wędliny i schab pieczony ze śliwką i różne fajne dodatki i przekąski. Ostatnio kupiłam super żurawine kresową z gruszką, chrzan ale z imbirem i pigwą i różne takie fajne dodatki do koreczków np. chili ogóreczki, ogniste pomidorki koktajlowe. W ogóle uwielbiam te słoiczki eterno. No i super sa owoce w syropie np. cytrynki w rumie!

Gość gość
Ja utrzyma dietę a może nawet uda mi się zgubić troszkę, bo wyjeżdżam w góry. Bardzo się cieszę. Zaplanowałam wyjazd do Karpacza. Bardzo się cieszę z tego powodu. Noclegi znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Karpacz

Gość monikakaluzna
Ja jestem na diecie po prostu jeść mniej więc mi święta w niczym nie przeszkadzają, a tym bardziej w ty roku kiedy jedziemy do Nosalowego Dworu a tam kuchnia jest niesamowita i na pewno nie będę sobie omawiać http://gastronomia.nosalowy-dwor.eu/

Gość Podróż_niczka
Często najwięcej podjada się przygotowując świąteczne potrawy. Jest na to rada – wielkanocny wyjazd. Ciekawe inspiracje można znaleźć na stronie: http://www.noclegowo.pl/wielkanoc/ Wtedy nasza dieta jest mniej narażona na efekty uboczne Świąt. ;)

Gość agnieszkaka
u mnie udało się bez większych grzechów :D strasznie jestem z siebie dumna. a awokado zamiast majonezu super sprawa, smakowało mi chyba jeszcze bardziej nie oryginalny majonez :) no ale najważniejsze, że nie zmarnowałam tego co już osiągnęłam, biorę tabletki iqgreen i szkoda byłoby to zmarnować bo schudłam już 9 kg.

Gość gość
Chryste Panie, nawet Nosalowy się reklamuje na kafeterii?! Świat schodzi na psy, serio...

ja n iestety w Wielkanao czy święta Bożego Narodzenia stosuje dyspenzę i jem wszystko, co jest błędem oczywiście, bo potem tyje :/ ale nie umiem się oprzeć