Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja synową mnie wnerwia

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię jej,syn miał mieszkać z nami a przez nią, wzięli kredyt na 20 lat! W dodatku, rzadko przyjeżdżają, wnuka ograniczają tzn wnusie Klementynke, nic nie można powiedzieć, ona go zmieniła!!! Nawet nie zapraszają! Gdzie te kontakty rodzinne!? Ona go zmieniła!

Gość gość
Slucham? Dlaczego znowu u diabła winisz synową, nic się nie dzieje bez powodu.Powiem tak,maja rację!!!

Gość gość
Czy aby nie przesadzasz? Syn ma własne życie, swoja rodzinę juz i wybacz ale dobrze robi , że nie pilnuje się spódnicy mamusi. Teraz na jego głowę weszły inne obowiązki. Przed matka jest żona i jest prawidłowo. Czy jak wychodziłaś za mąż to chciałaś biegać ze wszystkim do teściowej i żeby mąż zamiast zwierzyć się Tobie z każdym bólem latał do mamusi? Chyba nie.

Gość gość
Bo mają ciebie dość. Jesteś nadgorliwa i nie normalna :O

Gość gość
14:31 no chyba wedle nas rodziców też ma obowiązki!? A wnuczka ? Synowa nie musi wcale przyjeżdżać, za to syn z wnuczka przecież może prawda?

Gość gość
Zazdroszczę twojej synowej fajnego męża , który nie chciał mieszkać z mamusią i który nie słucha się we wszystkim mamusi , też bym takiego chciala

Gość gość
No taka sama stara jędza jak moja... potem płaczą, że są stare a syn, wnuki i cała reszta je zostawili. No i jak tu do takiej jechać i udawać, że jest fajna? Dwa razy w roku można znieść, czy tam urodziny. Zorganizuj jakiś uroczysty obiad domowy u babci, nadmuchaj dziecku basen, nie wiem, weź do parku, młodym zrób dobre jedzenie, przyklej sobie do twarzy uśmiech i nie jęcz choć przez 3 godziny. Może coś się poprawi?

Gość gość
Kiedyś był rodzinny,a teraz inny, fakt nie pomagamy finansowo ani w niczym innym,jak odwiedzalismy to ewentualnie pampersy,dla wnuczki i słodycze, ale oni nas wogole nie zapraszają! Nie widzimy się z wnuczka ni synem teraz wogole!!! To jej robota!

Gość gość
To uwazasz że tesciowa powinna udawać? Sory ale to obłudne

Gość gość
To się ogarnij i zawołaj ją może do siebie a nie tylko na łeb się jej zwalasz? :) Pampersy i słodkie to fajne prezenty, ale jesteś nieziemsko zgorzkniała.

Gość gość
Kobieto? Obudź się?! Oni maja cię dosyć, sprawiasz wrażenie jakbys nie dokonca była normalna wiesz?

Gość gość
Obłudne jest tęsknić za rodziną i wylewać wiadro plowcin na Kafe jęcząc i narzekając.

Gość gość
Prowokacja a walniete synowe-psycholki lykaja :D Niezle autorko, niewiele wysilku a kij w histeryczne mrowisko wsadzony

Gość gość
Z tego co piszesz to faktycznie straszna pipa z twojej synowej,gdyby nie ona syn mieszkalny z tobą dokładałby się do jedzenia,oglądał z toba mód na sukces.tak ja ty to robilas ze swoimi rodzicami.....a nie....kurde masz męża i syna czyli to oznacza ze żyłaś własnym życiem

Gość gość
No ale chyba każda z nas tu wypowiadających się wie, że to prowo, ale z jakimś przesłaniem c'nie?

Gość gość
Bo syn,zapomniał o rodzicach,wczoraj jak mąż dzwonił to powiedział że nie chce mieć kontaktu z nami!!! Wyobrazacie sobie? Onamgo przekabacila!!!!!! Rzekomo ich obgadywalam po rodzinie i zarzucono mi że wyrywala dziecko i uciekała fakt! Ale chciałam na cieszyć się wnuczką! Karygodne

Gość gość
Ja również uważam, że bardzo dobrze wychowałaś syna, bo jest odpowiedzialny za żonę i dzieci. Powinnaś być z niego dumna. Ja mam męża maminsynka, uzależnionego od matki do tego stopnia, że porzucił mnie po roku małżeństwa, gdy dowiedział się, że jestem w ciąży, bo koniecznie chciał mieszkać w tym mieście co mamusia...to jest dopiero porażka...

Gość gość
Może trzeba było my sztuczną pochwę dać za młodu albo na księdza wysłać? Albo chociaż porządnym gejem zrobić, a nie, takie byle co wyszło z niego...

Gość gość
bardzo słabe prowo, od pierwszego wpisu bylo widać że pisze to osoba młoda. żal mi was troche dziewczyny że jesteście tak łatwowierne i naiwne...prowo to trzeba umiec robić. autorka sie kompromituje.

Gość gość
Te posty z 14:40 czy 14:36 np to pisaly osoby wiedzace, ze to prowo? :D Wyzszy level ironii powiadasz.

Gość gość
Nie to nie prowokacja tu jestem anonimowa tak więc pisze jak jest

Gość gość
No dokładnie te dwa posty są moje i to ja wiem, że to prowo :)

Gość gość
Nie mam komu powiedzieć,naprawdę nie prowokacja na gadam w rodzinie to znowu bedzie

Gość gość
Hej, pobaw się trochę w aktorkę, udaj karmiącą piersią 4 latka, nawet jak masz noworodka... Poudawaj konkubinę nawet jak jesteś żoną, napisz, że kot je z miski z dzieckiem, a później mają razem tasiemca. To odmóżdża lepiej niż pijaństwo na umór, na które nie ma się za bardzo możliwości i ochoty przy dziecku :)

Gość gość
A co zdziwione jesteście? Że w końcu tesciowa pisze o synowej a nie synową o teściowej? Żadna prowokacja

Gość gość
Weź już autorko nie gadaj, bo nam zaburzasz rozmowę :P tymi swoimi wpisami Nie nikt się nie nabrał spadaj

Gość gość
Jestem taka wściekła że.... Co zrobić by syn przyjeżdżał sam z wnukiem?

Gość gość
Zaproponuj mu może seks?

Gość gość
Seks? pogielo Was? Loda tylko powinna zrobic. U synowej pewnie syn tego nie dostaje, wiec mamusia sie wyróżni.

Gość gość
I widzicie? Nie ma nic lepszego nad Kafe, tu zawsze znajdzie się dobra rada. Lodzik to z resztą zawsze najlepsze wyjście :P