Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety wymagają modeli do związku dlatego zostane sam do końca zycia..

Polecane posty

Gość gość

Niestety

Gość
A ty kiedy przestaniesz zakładać ten temat?! W kółko to samo...:O Nie większość kobiet nie wymaga modeli-nie wymagam modela, ma mi się po prostu podobać, pociągać-zresztą wygląd jest na drugim miejscu, a Ty ewidentnie masz coś z głową i tutaj szukaj powodu dlaczego nigdy nie byłes w związku.

Gość gość
Przestane jak zaczniecie zauważać porządnych mezczyzn z normalnym wyglądem

Gość gość
Bo to jest chore zeby każda wymagała modela

Gość gość
Każda wymaga modela, dlatego mnóstwo męskich pasztetów ma partnerki, nierzadko dużo bardziej atrakcyjne fizycznie od siebie. Weź koleś zejdź na ziemię.

Gość gość
ciebie nikt nie chce nie dlatego, że nie jesteś "modelem", tylko dlatego, że jesteś yebnięty. żaden normalny facet nie zakłada miliona tematów dziennie na babskim forum

Gość Atek kondrat janusz marek
Numer gadu-gadu do psychiatry to: 57616391 a numer gg do radcy prawnego to: 56992721 i porady darmowe psychologiczne też tam uzyskacie!

Gość gość
Mowicie na co mi przecietny z wyglądu

Gość gość
nikt tak nie mówi poza kompletnymi pustakami, zyebie chyba że tylko o to ci chodzi? chcesz modeleczkę, ale nie dorastasz im o pięt?

Gość gość
Może masz krzywą twarz i zęby jak organy?

Gość gość
Mam proste zeby twarz też :)

Gość gość
czyli problemem jest to, że masz świra i jesteś nudny. oraz powtarzasz się jak zacięta płyta

Gość gość
Nie jestem nudny a wina leży po stronie kobiet że wymagają niewiarygodnie przystojnych do związku.

Gość gość
czy twój ojciec był przystojny? NIEWIARYGODNIE PRZYSTOJNY? czy mężczyźni, którzy są w związku, w twoim otoczeniu SĄ NIEWIARYGODNIE PRZYSTOJNI?

Gość gość
Nie jestem nudny a wina leży po stronie kobiet że wymagają niewiarygodnie przystojnych do związku. buahahahahahahahahahahahahaha i jeszcze raz buahahahahahahahahahaha. Weź leki, bo rzeczywistość ci sie jakos dziwacznie zakrzywia

Gość gość
Chwila prawdy chłopie- ty nie jesteś nawet średnio przystojny, bo znam takich co bez problemu znajdują.Znam patyków w okularach z fajnymi kobietami, grubych i łysych może nie z ładnymi, ale kogoś mają.Ty po prostu musisz być WYBITNIE brzydki. Koniec dyskusji. Pogódż się z prawdą i nie truj d**y.

Gość gość
On nie jest brzydki. Wręcz przeciwnie - jest przystojniakiem, który ma jakieś dziwne poczucie misji by zanadto wczuwać się w rolę roszczeniowych brzydali, którzy mają niewielkie szanse na związanie się z top-modelką (o ile nie są krezusami, rzy/ga/jącymi kasą). Sam ma niezłą dziewczynę i generalnie zero problemów z laskami.

Gość gość
Tak moj ojciec był przystojny ale nie zmienia faktu ze ty wy oczekujecie zbyt wiele niż kobiety 20 lat temu! Musi być bardzo przystojny wrecz idealny

Gość gość
No cóż stary, to nie te czasy, że każdy chłop miał branie z racji na posiadanie kiełbasy i jajek. Choć w Polsce nadal w wielu miejscach jest zaściankowo, tam pewnie w cenie dosłownie każdy chłop, bo tylko chłop może uwolnić pannę z jarzma staropanieństwa i sprawić że ciotki klotki nie będą po kątach obgadywały.

Gość gość
Ja jestem zalamany .Gada mi sie dobrze z dziewczynami, az do czasu wyslania fotki .Potem tylko nie jestes w moim typie. Czuje sie jak najgorsze gowno :(

Gość gość
Ja pogardzam brzydkimi facetami a jak nie mają kasy to są już w ogóle przegrani. Precz!

Gość gość
16:12 to nie moja wypowiedz autor wątku

Gość
A dlaczego mają podrywać Cię na ulicy?! Tym bardziej jeśli nie jesteś zbyt urodziwy to Ty powinieneś to zrobić-zresztą ulica moim zdaniem to najgorsze i najtrudniejsze miejsce na podryw... I powtarzam większość kobiet nie wymaga żadnych modeli. :P To że ktoś bedzie mi sie podobał nie oznacza że będzie przystojny dla większości.

Gość
Większość facetów to takie za przeproszeniem p/i/z/d/y...:/ wszystkiego się boją, oczekują że to kobieta ich poderwie, a potem jeszcze jęczą i narzekają...:O

Gość gość
Dlatego jest wiele samotnych meżczyzn bo wymagacie modeli. Dzisiaj sie liczy wyglad i tyle żeby być w związku.

Gość gość
Dlatego jest wiele samotnych meżczyzn bo wymagacie modeli. Dzisiaj sie liczy wyglad i tyle żeby być w związku.